Furnes-gutten gikk fra Storhamar til Dala foran denne sesongen, men en av Bondeligaens store overraskelser forrige sesong har ikke fått ting til å stemme i divisjonen over.

Haugen spilte stort sett det fleste treningskampene før sesongen, og startet også de første seriekampene, før motgangen startet.

Skader hemmer

Skader satte spissen ute av spill en lang periode, og etter at Haugen har blitt skadefri igjen, han han ikke fått sjansen i 2. divisjon.

Haugen var også før sesongen aktuell for Ottestad, og nå skal han forsøke å spille på seg ønsket selvtillit hos de gule og svarte.

Comeback x 2

Emil Larsen er også klar for Ottestad, etter halvannen sesongen i moderklubben Storhamar. Larsen spilte en rekke sesonger for Ottestad, før han returnerte til Storhamar og spilte sammen med blant andre Simen Haugen forrige sesong.

Denne sesongen har det gått langt tyngre for både Larsen og bunnlaget Storhamar.

Midtstopperveteranen Amund Berge er også klar for å spille høstsesongen for Ottestad-laget, som kjemper om opprykk denne sesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.