Brumunddal-trener Erik Wettermark synes det er litt defensivt å bare ha å unngå nedrykk som målsetting. Han ønsker i stedet å sikte mot midten av tabellen.
EIDSVOLL: - Vi har nok å stri med, og hovedmålet til Brumunddal er å holde seg i 2. divisjon. Men jeg synes det er litt defensivt, for man vil jo hevde seg litt høyere også. Jeg synes vi bør klare det, sier Wettermark.
Dala-sjefen var lettet over resultatet mot Eidsvold Turn.
- Resultatene er ikke alt i treningskampene, og selv om spillet har vært ålreit, kjenner jeg at det er godt å vinne. Det er sikkert godt for gutta også.
Dala stilte med en tilnærmet førsteellever i sin tredje siste treningskamp før seriestart.
- I hvert fall var troppen nær sånn den vil se ut. Vi må ha mange i gang, og få flere alternativer i flere roller. Så handler det om å finne de beste relasjonene og konstellasjonene, sier Wettermark.
Han har merket seg at mange av spillerne har tatt bra steg fra i fjor.
- De fleste har et helt annet grunnlag nå, både tempo- og treningsmessig. Blant annet Melgalvis-brødrene ser bra ut. De blir helt klart viktige for oss.
- Vi skal tørre å spille vår fotball selv om vi er på et nivå høyere, og prøve på spillet vi er gode på. Men samtidig er det ikke sånn at det får bære eller briste. Vi må blande det med en del kynisme og rutine i de sentrale posisjonene og situasjonene, sier Erik Wettermark.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.