- Det var viktig for oss å vise oss fram fra en bedre side i den andre treningskampen vår i år. I den første hadde vi ingenting å by på, sa Brumunddal-trener Kevin Knappen.

Denne gangen mente han at så konturene av noe.- Det er riktignok veldig tidlig på sesongen og vi må tillate oss å gjøre glipper ennå, men i kampen mot Gjøvik-Lyn, viste Brumunddal at det er en del ting å bygge videre på. Det er slik jeg vil ha det. Det blir tungt å famle i mørke i flere kamper på rad.Både offensiv og defensivt var det flere plusser i margen. Etter å ha blitt rullet over av Knappens gamle klubb, Elverum, i årets første treningskamp, klarte Brumunddal å tette igjen bakover. Også offensivt var det klare forbedringer, spesielt på overganger i andreomgangen. Da fikk Dala ett stolpeskudd og to straffespark.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.