Med sterk vind og pøsende regnvær var det ikke lett å spille god fotball. Likevel spilte Brumunddal i perioder god fotball.

Falt sammen

De første 45 minuttene spilte Brumunddal brukbart, og i Erik Wettermarks fravær var det Stein Rune Solbakken som styrte skuta.

-De første 45 minuttene spilte vi slik vi ville. I tillegg til Aleksander Melgalvis scoring burde både Erik Sigtbakken og Andreas Hovemoen fått ballen i nettet. Dessverre gikk det ikke slik, forklarer Solbakken.

Førsteomgangen viste at Brumunddal er i god rute før serieåpningen mot Valdres om ei drøy uke.

Skjedde lite

Brumunddal klarte aldri å opprettholde det gode spillet i andre omgang.

Det ble i perioder for lang avstand mellom lagdelene. Det gode spille vi vet Brumunddal kan, ble totalt borte i en drøy halvtime.

Hva årsaken er til det er ikke trener Solbakken helt sikker på.

- Rett etter kamp har jeg ikke noe klart svar på det. Kjelsås var flinke med ballen og vi ble løpene imellom i perioder. Det er likevel gledelig at vi kommer sterkt tilbake de siste femten minuttene, fortsetter treneren.

Setter ikke sjansene

Slike kamper som mot Kjelsås, kan det bli mange av kommende sesong.

Øyvind Melgalvis sa det slik:

- Etter spill og sjanser burde vi ha klart uavgjort. Synd vi får den dårlige perioden i andre omgang. Vi får ikke noe rytme i eget spill i andre omgang. Heldigvis viste vi i de første 45 minutter at vi kan spille god fotball, sier Øyvind Melgalvis.

Skal Brumunddal vinne tette og jevne kamper må laget sette sjansene sine. Fem megastore sjanser bør bli mer enn ett mål.

På det jevne

Det var ingen på bortelaget som var mye bedre enn de andre. Skal vi trekke fram enkeltspillere så spilte Christian Aarbog Bjerke en god kamp i mål. Han kunne ikke lastes for baklengsmålene og var sikker i feltet. Ute på banen viste Øystein Kvello at han er viktig for laget.

På topp jobbet Aleksander Melgalvis godt den timen han spilte.

Brumunddal seriestarter borte mot Valdres på Blåbærmyra 2. påskedag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.