1-3 mot Lørenskog er et resultat trener Erik Wettermark ikke er fornøyd, selv om organiseringen i laget et mange hakk bedre enn tidligere.

Tatt flere steg

De første 45 minuttene var lagene jevne, både i spill og sjanser. I de siste 45 minuttene var det Brumunddal som var klart best.
Spissen Jonatan Helmersen hadde flere sjanser til å avgjøre kampen til Dalas fordel, men dette var kampen Jonatan ikke skulle score i.
- 1-3 er et resultat som ikke gir et riktig bilde av kampen. Sjøl om Lørenskog er det beste laget vi har møtt så langt i år, kunne vi vunnet denne kampen, sier treneren.
Organiseringen i laget er blitt mye bedre, selv om det er vanskelig og sammenligne Dala i år fra i fjor.
- Vi vil videreutvikle 3-5-2 formasjonen. Motstanderne i år er flere hakk bedre enn det vi møtte i Bondeligaen. Allikevel synes jeg motstanderne våre ikke produserer mange sjanser. Lørenskog skapte kun en sjanse utenom målene. Det er jeg fornøyd med. Vi må luke vekk de personlige feilene vi gjør. Jeg vet selvfølgelig at vi ikke klarer å gjøre det i alle kamper, men det er viktig og ikke gjøre feilene så ofte, sier Dala-trenere Erik Wettermark til HA-sporten.

Kamp om plassene

Brumunddal har en stor og sterk tropp og det er hard kamp om plassene.
Wettermark tar ut laget etter hva den enkelte spiller gjør i kamper og ikke minst hva de gjør i treningene før kamp. De i best form starter.
- Alle må prestere i år. Ingen skal føle seg sikre, noe jeg tror hever hver eneste trening. Gjør du ikke jobben din, spiller du heller ikke neste kamp, sier treneren.
Det var flere som spilte sin beste kamp for året.
Erik Sigtbakken har hatt en god treningsuke og fikk som fortjent starte kampen. Hans spill på kanten gjør at det skal bli vanskelig å sette ut Sigtbakken de kommende kampene. Noen minuser var at det også er spillere som er langt unna toppformen.

Lørenskog - Dala 3-1

Mål for Dala: Olav Sveen.
Dalas lag (3-5-2): Christian Bjerke-Jesper Sørum Johansen, Øystein Kvello, Anders Ludvigsen-Fredrik Haave Andersen (Vegard Ruud fra 60.) Christoffer Heier Solbakken (Andreas Hovemoen fra 46.), Jim Sørum Johansen, Olav Sveen (Sindre Bjerke fra 60.), Erik Sigtbakken - Jonatan Helmersen, Simen Haugen (Aleksander Melgalvis fra 46.).
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.