Live Blog Nardo-Brumunddal. Følg kampen her!

– Franck har trent med Tippeligalaget, men en overgang dit nå er ikke aktuelt, sier Dala-trener Kevin Knappen.

Den danske midtbanespilleren har kontrakt med Brumunddal ut sesongen, men Knappen er klar på at de ønsker å beholde spilleren som på HA-børsen er lagets beste utspiller (4,36 i snitt).

Kan være klart best

– Vi skal gjøre det vi kan for å skrive ny kontrakt med Franck, fastslår treneren, som synes Semou har levert en variabel sesong.

– Han har variert som resten av laget, men på sitt beste er han i egen klasse, mener Knappen og legger til at Sandefjord kommer til å følge Dalas midtbanespiller tett denne fotballhøsten.

– De inviterte ham på trening for å finne ut om det er en spiller de kan tenke seg neste sesong. Rapportene fra Sandefjord forteller at Franck gjorde et godt inntrykk, forteller Dala-treneren.

Samboere og medspillere

Dalas ene signering i sommer, Saihou Jagne, har vært med på å løfte både Dala og Franck Semou.

– Jagne har flyttet inn hos Franck og de to trives veldig godt sammen både på og utenfor banen, sier Knappen.

Dala tok tre viktige poeng i forrige hjemmekamp mot Strindheim (2-1), og poengene ga laget arbeidsro foran den vanskelige bortekampen mot Nardo i ettermiddag. Dala tapte vårkampen 0–4.

– Seieren ga oss avstand til lagene i bunnen av tabellen og stallen er bredere og bedre enn på lenge, mener sjefen for laget som står med 20 poeng.

Solbakken ute

Franck Semous midtbanekollega, Christoffer Heier Solbakken, er ikke med laget til Trondheim.

– Han sliter med en overtråkk, og med Christoffer sin omfattende ankelskadehistorikk, tar vi ingen sjanser med ham i dag.

Det betyr trolig at den andre nykommeren, Dardan Rexhaj, går inn sentralt på banen, mens Jonatan Helmersen spiller fra start som kant.

Helmersen trengte pause

Talentfulle Helmersen startet på banken mot Strindheim, kom inn etter pause, men måtte ut igjen etter en smell i hodet.

– Jonatan er klar til kamp. Det samme er Rune Pettersen, som har hvilt store deler denne uka.

Dalas trolige lag: Aarbogh Bjerke – Haave Andersen, Pettersen, Aalmen, Gerhardsen – Rexhaj, Semou – Helmersen, Hovemoen, Ollé Ollé – Jagne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.