Live Blog Nardo-Brumunddal. Følg kampen her!

– Franck har trent med Tippeligalaget, men en overgang dit nå er ikke aktuelt, sier Dala-trener Kevin Knappen.

Den danske midtbanespilleren har kontrakt med Brumunddal ut sesongen, men Knappen er klar på at de ønsker å beholde spilleren som på HA-børsen er lagets beste utspiller (4,36 i snitt).

Kan være klart best

– Vi skal gjøre det vi kan for å skrive ny kontrakt med Franck, fastslår treneren, som synes Semou har levert en variabel sesong.

– Han har variert som resten av laget, men på sitt beste er han i egen klasse, mener Knappen og legger til at Sandefjord kommer til å følge Dalas midtbanespiller tett denne fotballhøsten.

– De inviterte ham på trening for å finne ut om det er en spiller de kan tenke seg neste sesong. Rapportene fra Sandefjord forteller at Franck gjorde et godt inntrykk, forteller Dala-treneren.

Samboere og medspillere

Dalas ene signering i sommer, Saihou Jagne, har vært med på å løfte både Dala og Franck Semou.

– Jagne har flyttet inn hos Franck og de to trives veldig godt sammen både på og utenfor banen, sier Knappen.

Dala tok tre viktige poeng i forrige hjemmekamp mot Strindheim (2-1), og poengene ga laget arbeidsro foran den vanskelige bortekampen mot Nardo i ettermiddag. Dala tapte vårkampen 0–4.

– Seieren ga oss avstand til lagene i bunnen av tabellen og stallen er bredere og bedre enn på lenge, mener sjefen for laget som står med 20 poeng.

Solbakken ute

Franck Semous midtbanekollega, Christoffer Heier Solbakken, er ikke med laget til Trondheim.

– Han sliter med en overtråkk, og med Christoffer sin omfattende ankelskadehistorikk, tar vi ingen sjanser med ham i dag.

Det betyr trolig at den andre nykommeren, Dardan Rexhaj, går inn sentralt på banen, mens Jonatan Helmersen spiller fra start som kant.

Helmersen trengte pause

Talentfulle Helmersen startet på banken mot Strindheim, kom inn etter pause, men måtte ut igjen etter en smell i hodet.

– Jonatan er klar til kamp. Det samme er Rune Pettersen, som har hvilt store deler denne uka.

Dalas trolige lag: Aarbogh Bjerke – Haave Andersen, Pettersen, Aalmen, Gerhardsen – Rexhaj, Semou – Helmersen, Hovemoen, Ollé Ollé – Jagne.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00