HAMAR: - Erik har utvikla seg og laget til å bli bedre og bedre siden han kom (i 2002).
Tysnes forteller at klubben var veldig spent på hvilket svar Wettermark ville gi. Han har en krevende jobb ved siden av fotballen, og Dala-treneren sier også at han må gi honnør til de hjemme som lar ham bruke så mye tid på «hobbyen».
- Vi var langt fra sikre på at han ville være med videre og vi hadde begynt å se på andre løsninger. Men det var stor stemning i garderoben da vi fikk nyheten mandag kveld, sier Tysnes.
Her forklarer han hvorfor:
- Erik er en god trener taktisk. Han har ofte vist at han er flink med bytter, at han er flink til å se an formen på spillere i forhold til laguttak, og han er god til å balansere treningen sånn at spillerne har overskudd. Det er viktig når man tross alt har å gjøre med amatører.
Spillestilen har også endret seg litt utover i sesongen.
- Som nyopprykket visste vi ikke om vi kunne spille like offensivt som vi gjorde i 3. divisjon, men utover året er vi blitt mer spillende etter hvert som vi har fått selvtillit. Erik kunne helt sikkert vært trener på et høyere nivå om det hadde latt seg kombinere med jobben, mener Tysnes.
Kaptein Øyvind Melgalvis forteller at spillerne ble glade, de også.
- Det var dette alle ville. Nå skal vi fortsette å videreutvikle spillestilen med den samme kontinuiteten som har vært en stor del av styrken vår.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00