Midtstopperen som de siste sesongene har vært av lagets aller viktigste spillere, ble i kveld enig med klubben om en ny ettårsavtale.

Rune Pettersen ble i 2013 kåret til årets storbonde i Bondeligaen, og også denne sesongen har han scoret svært godt på HA-sportens spillerbørs.

Den tidligere Furnes- og HamKam-spilleren har stått på HamKams ønskeliste over lokale spillere, men forsvarsspilleren har bestemt seg for å være lojal mot den eneste klubben har han spilt i som seniorspiller.

Til Brumunddal fotball sin egen hjemmeside kommenter leder Tom Søgård den nye avtalen slik:

- Klart det betyr mye å få Runes underskrift på plass. Det sier mye at han ikke har vært av banen et eneste sekund i år.

Søgård legger også til at det kommer flere signeringer ganske raskt.

- Vi forsetter spillersamtalene med dagens stall og vil skrive under flere kontrakter de kommende ukene. Samtidig som vi prøver å få noen forsterkninger utenfra, sier leder Tom Søgård.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.