Spillerne ble orientert om situasjonen før onsdagens trening. Når Brumunddal møter Molde 2 lørdag er det Stein Rune Solbakken som er sjef. Ikke Erik Wettermark. 

Udramatisk

- Dette er høyst udramatisk, og har absolutt ingen ting å gjøre med at vi har tapt flere strake kamper. Det blir et internt skifte der Stein Rune tar over som hovedtrener og Erik blir assistent, sier leder i klubben Tom Søgård, og forklarer videre hvorfor det blir slik. 

- Eriks jobbsituasjon har utviklet seg til å bli mer krevende. Han har rett og slett mindre tid til fotballen. Men denne prosessen har pågått lenge, før vi begynte å tape fotballkamper, sier Søgård. 

Denne sesongen har Solbakken vært mye sammen med spillerne på treningsfeltet. Minst like mye som makker Wettermark. 

- De er et team og kommer fremdeles til å være det. De skal jobbe videre på samme måte. Det er godt å ha med seg Erik videre, selv i en litt annen rolle. 

Blandede følelser

Stein Rune Solbakken tar over som hovedsjef med litt blandede følelser. 

- Klart jeg er stolt over å ha hovedansvar for Brumunddal, men jeg må jo si at det ikke er en ønsket situasjon vi er oppe i, sier den nye hovedtreneren. 

Stein Rune Solbakken har denne sesongen fungert som assistent for Wettermark sammen med Stein Vidar Brække. Nå er altså rollene byttet om på. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.