Spillerne ble orientert om situasjonen før onsdagens trening. Når Brumunddal møter Molde 2 lørdag er det Stein Rune Solbakken som er sjef. Ikke Erik Wettermark. 

Udramatisk

- Dette er høyst udramatisk, og har absolutt ingen ting å gjøre med at vi har tapt flere strake kamper. Det blir et internt skifte der Stein Rune tar over som hovedtrener og Erik blir assistent, sier leder i klubben Tom Søgård, og forklarer videre hvorfor det blir slik. 

- Eriks jobbsituasjon har utviklet seg til å bli mer krevende. Han har rett og slett mindre tid til fotballen. Men denne prosessen har pågått lenge, før vi begynte å tape fotballkamper, sier Søgård. 

Denne sesongen har Solbakken vært mye sammen med spillerne på treningsfeltet. Minst like mye som makker Wettermark. 

- De er et team og kommer fremdeles til å være det. De skal jobbe videre på samme måte. Det er godt å ha med seg Erik videre, selv i en litt annen rolle. 

Blandede følelser

Stein Rune Solbakken tar over som hovedsjef med litt blandede følelser. 

- Klart jeg er stolt over å ha hovedansvar for Brumunddal, men jeg må jo si at det ikke er en ønsket situasjon vi er oppe i, sier den nye hovedtreneren. 

Stein Rune Solbakken har denne sesongen fungert som assistent for Wettermark sammen med Stein Vidar Brække. Nå er altså rollene byttet om på. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00