HAMAR: Førstekeeper i Brumunddal Christian Aarbogh Bjerke har de siste ukene vært ute med en forstuing i fingeren. Juniorkeeper Sturla Lierhagen har gjort sine saker bra i de to kampene han har fått prøve seg, men det hindrer ikke Brumunddal i å være på utkikk etter en ny sisteskanse.

194 centimeter høy

Onsdag denne uken ble Bartosz Deregowski testet av Andre Ulla på Sveum. Veteranen likte det han så og anbefalt Dala å satset på polakken. Han spiller 3. divisjonsfotball for Årdal, men har spilt på høyere nivå i hjemlandet.
Dermed får Dala større konkurranse om keeperplassen, og 194 centimeter høye Deregowski kan få sin debut for Brumunddal i dagens toppoppgjør mot Bærum.

Øyvind Melgalvis klar

Gjestene har så langt tatt 13 poeng, og ligger to poeng bak Brumunddal.
- Bærum er et av de bedre lagene i denne avdelingen, som jeg følte meg sikker på at ville blande seg inn i toppstriden, sier Brumunddal-trener Erik Wettermark.
Øyvind Melgalvis har trent for fullt denne uka og er meldt klar til kamp. Jim Sørum Johansen er også tilbake på fotballbanen, men avventer til neste helg før han gjør comeback i kamp.
- Vi kan senke skuldrene. Vi har vært inne i en god periode, og dette blir en bonuskamp for oss. Vi har tatt nok poeng til at et tap ikke medfører noen særlige konsekvenser.
Eirik Olssen, Marius Holt og Jo Eivind Bergundhaugen er fortsatt ute. Så gjenstår det å se hvem som tar på seg keeperhanskene mot Bærum i ettermiddag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.