Hamar
- Vi har snakket med de fleste spillerne som om vi skulle spille i 2. divisjon neste år, bekrefter sportslig leder, Tom Søgård. Han har fått positive tilbakemeldinger fra de aller fleste i spillergruppa:
- 15-16 spillere av ei spillegruppe på 20 mann har så langt sagt ja til å være med videre i 2. divisjon. Det mest gledelige er at dette er spillere som er toneangivende på dagens lag. Selvsagt har vi noen som skal ut av distriktet på skole. Vi har forståelse for at disse ikke kan gi oss svar nå.
Likevel mener Søgård at klubben ikke skal bruke så lang tid på å få brikkene på plass etter den 20. oktober dersom det blir opprykk. Da har Brumunddal møtt Lillehammer i det som forhåpentlig blir en opprykksfest.

Ingen plan B

I motsatt fall, om Brumunddal blir værende i 3. divisjon, tegner Søgård et helt annet scenario:
- Da må vi sette oss ned og diskutere hva vi skal gjøre. Hvis vi blir i 3. divisjon, ser jeg for meg at vi kommer til å miste noen spillere, kanskje også trenere, enten fordi at noen vil spille ett trinn høyere eller at alderen har begynt å innhente noen.
I så fall er situasjonen slik at Brumunddal blir konfrontert med rekrutteringshull i yngres avdeling.

Alt nytt med 3. divisjon

- Vi mangler noen årganger, men er godt besatt fra guttelag og nedover, men hvis vi forblir et 3. divisjonslag neste år, er det nærliggende å tro at vi vil bruke tid, to-tre-fire år, på å bygge et nytt lag med lokale spillere fra Brumunddal.
- Vi har organisert klubben med trenerforum slik at det trenes likt i alle aldersklasser for å forberede spillerne for A-laget.

Bare solbakken usikker

Dala-trener Erik Wettermark vil i løpet av de to kommende ukene, gjør alt som står i hans makt for at Tom Søgårds forberedende jobb ikke skal være bortkastet:
- Her ligger det an til spenning helt inn. Kolstad er på hugget og blir ikke enkle, selv på vår hjemmebane, sier Wettermark som melder Christopher Heier Solbakken som usikker mot Kolstad på grunn av skade.
Wettermark har også seks spillere som står i fare for å få karantene på grunn av gule kort:
Magnus Nysveen, Rune Pettersen, Erik Sigtbakken, Jim Sørum Johansen, Anders Ludvigsen og Gaute Granmo bør alle være snille gutter dersom de skal få med seg serieinnspurten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.