- Det betyr at jeg uansett ikke er tilbake på fotballbanen før tidligst i juni neste år, sier Melgalvis og legger til: - Hvis jeg kommer tilbake, da.
Det siste begrunner han med at motivasjonen ikke akkurat er på topp for tida:
- Jeg er på en trening i uka og følger med på kampene, men å vite at det går nesten ett år før en selv kan være med igjen, gir ingen inspirasjon, sier han og er usikker på om comebacket, om det skjer, vil være i 2. eller 3. divisjon.
Han innrømmer at 3. divisjon er mest nærliggende slik situasjonen er nå.
- Vi må vinne seks av de åtte gjenstående kampene i 2. divisjon avdeling 1 for å redde plassen, sier Tom Søgård, som uansett ønsker gamlekapteinen sin velkommen tilbake.
Å vinne seks av åtte kamper, kan være mulig dersom laget får ut det de er gode for i de siste kampene, men slik laget har opptrådt denne sesongen, tror de færreste at det er noen realisme i en slik spekulasjon. Får vi kontakt med VIF2 og SIF2 i løpet av kort tid, kan den siste kampen, mot Lillehammer på Stampesletta den 20. oktober, bli avgjørende, sier Tom Søgård.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.