BRUMUNDDAL: Etter 44 sjansefattige minutter på Sveum, fikk Marius Holt satt hull på byllen og ga hjemmelaget 1-0 like før pause. De neste 45 skulle derimot bli i overkant dramatiske.
Brumunddal tok over kampen totalt. Med spill som nærmest overgår det man kan ta ut av læreboka, ledet av en strålende Aleksander Melgalvis på midten, kunne Vegard Ruud legge på til 3-0, og Marius Holt øke ytterligere med sin andre for dagen.
Ti minutter før slutt gikk derimot alt nedover. Først utspilt på 3-1, deretter en klønete felling av Eirik Olssen innenfor sekstenmeteren; straffe og 3-2. I det 88. minutt ble nedturen bekreftet da Bjørn Pickhardt stanget inn 3-3.
Frigg fortsatte presset på overtid, og 3-4-scoringen lå og ulmet i luften. Men i stedet tok Dala tilbake ledelsen etter at innbytter Øyvind Melgalvis sendte ballen i krysset bak Frigg-keeperen.

Sikker på seier

- Helt utrolig deilig, er Øyvind Melgalvis beskrivelse av målet etter kampslutt.
I det 70. minutt fikk Melgalvis sjansen til fordel for tomålsscorer Holt.
- Da jeg kom inn var jeg sikker på at vi skulle ro det i land. Jeg hadde egentlig et håp om å øke ledelsen med dagens fjerde, men det er selvfølgelig utrolig mye bedre å gjøre det på denne måten, sier Melgalvis.
Til tross for å ha mistet en svært komfortabel 3-0-ledelse, synes ikke Melgalvis at baklengsmålene kom som følge av et svakt Brumunddal.
- Vi må huske at vi møter et godt lag som får en enorm «boost» etter den første reduseringen. Så får de en håpløs straffe, og da blir vi fryktelig baktunge. Mye av fotballen sitter i hodet, og det er jo ikke akkurat første gangen noen mister en sånn ledelse.

Slitt stort med skader

Melgalvis har slitt stort med skader hele sesongen og ikke fått bidratt så mye som har ønsket i årets sesong.
- Jeg har aldri kommet ordentlig i gang denne sesongen. Skadet to uker, tilbake én uke, skadet tre uker igjen har vært regla hele året gjennom.
Nå håper han å kunne avslutte sesongen knallsterkt. Å komme seg forbi Raufoss og Elverum, og få med seg en tredjeplass, hadde vært en ypperlig avskjed for Erik Wettermark.

Spent på ny trener

Forhåpentlig kan en sterk avslutning også gi spillerne en bedre følelse frem mot neste sesong, under Kai Kristiansens ledelse. Moelven-treneren ble denne uken presentert som den nye Brumunddal-treneren.
- Det blir spennende å se hva vi kan få til. Tidligere har jeg sagt at jeg ønsker en trener som kjenner til lokalfotballen, og vet hva Brumunddal Fotball ønsker. Da tror jeg det blir lettere for oss å kunne fortsette med det vi gjort de siste årene, forteller Melgalvis avslutningsvis.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00