HAMAR: - Etter en jevn og god første omgang, tok vi fullstendig over. De siste 45 minuttene fungerte det meste. Jeg fikk mange positive svar etter denne kampen, og er stolt over moralen spillerne viste, sa Wettermark.
Andreas Løseth Johansen spilte de siste 30 minuttene, og scoret begge Brumunddals mål. Spillet Andreas viste, gjør at trener Wettermark får problemer med og unnlate måltyven i startelveren de kommende kampene.
2-2 mot et så satsende lag som Moss, bør Brumunddal være godt fornøyd med. Moss har ikke hentet inn topptrener Tor Thodesen bare for å være et middels 2. divisjonslag, og vil tilbake til 1. divisjon så raskt som mulig. Svensken Pehr Andersson prøvespilte i denne kampen. Litt rusten i kroppen, og med bare ukjente medspillere, gjør at han må få litt mer tid på seg.
Etter kampen mot Moss på lørdag, spilte de resterende fra A-stallen mot Drøbak/Frogn i går ettermiddag. Der ble det 1-3 tap. Målscorer i denne kampen ble Jo Eivind Bergumhaugen.
I helgens opphold i Moss, ble også Øyvind Melgalvis gjenvalgt til kaptein i Brumunddal, med Eirik Olssen og Jim Sørum Johansen som visekapteiner.


fotballfakta

Moss - Brumunddal 2-2 (1-0)
MOSS: treningskamp i fotball, lørdag.
Melløs kunstgress.
Mål for Brumunddal: Andreas Løseth Johansen (2).
DALAs LAG: Christian Bjerke - Dmytro «Dima» Yampolskyy, Magnus Nysveen, Eirik Olssen, Lars Bredo Simensen Larsen - Øyvind Melgalvis, Jim Sørum Johansen, Aleksander Melgalvis - Vegard Ruud, Marius Holt, Jo Eivind Bergumhaugen.
Spilte også: Pehr Andersson, Andreas Løseth Johansen, Vemund Brekke Skard, Kjetil Gerhardsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.