HAMAR: Jim Sørum Johansen har ikke vært i aksjon siden hjemmeoppgjøret mot Valdres i slutten av april. Midtbanespilleren har slitt med en rift i leddbåndet i kneet, men han har kjempet seg tilbake.
- Dette blir en bonuskamp for Jim, sier trener Erik Wettermark.
Han hadde regnet med at Sørum Johansen ikke var disponibel resten av vårsesongen, men 23-åringen har kjempet seg tilbake.
I dag spiller han fra start på midtbanen til fordel for Olav Sveen.
- Nå har vi fått noen tilbake, og endelig er det konkurranse om plassene, forteller Wettermark.

Olssen som høyreback

Eirik Olssen pådro seg en strekk etter seieren borte mot Molde 2. Mot Frigg er Eirik Olssen tilbake, som høyreback.
Brumunddal gikk på et skuffende tap hjemme mot Bærum forrige helg. Den kampen er glemt i Dala-troppen.
- Vi skulle hatt med oss ett poeng fra den kampen. Vi var best den første timen, sier Wettermark om Bærum-kampen.
Brumunddal ligger på en fjerdeplass med sine 15 poeng, fire bak Elverum på topp.
- Avdeling er kjempejevn, akkurat som nivået over, sier Wettermark og sikter til den rekordjevne Adeccoligaen.
- Men jeg står på det jeg sa før sesongen. Raufoss, Kristiansund, Follo og Bærum vil skille seg ut. Foreløpig er det ingen som har gjort det. Elverum har overrasket, men ofte har nyopprykkete litt mer guts, spesielt i starten av sesongen. Det har vi sett før og.

Dima står over

Dagens motstander Frigg har variert fryktelig i prestasjonene. Oslo-laget har tapt hjemme for Molde 2, samt slått Follo borte.
Christian Aarbogh Bjerke er tilgjengelig igjen, men må trolig finne seg i å sitte på benken. Dima Yampulovskyy står over kampen. Backen har slitt med krampe i lysken, og Wettermark velger heller å la han vente til han er helt frisk. Marius Holt er usikker til dagens kamp.
Frigg ligger på åttendeplass med sine 11 poeng. Oslo-laget spilte 0-0 borte mot Herd i forrige runde.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.