BRUMUNDDAL: 1-0-scoringen kom som en følge av Eirik Olssens vanvittige innkast, akkurat slik 0-1-scoringen på Briskeby gjorde.
Dala-stopperen har likevel en interessant opplysning å komme med:
- Det er noe jeg aldri har trent på. Det var bare noe jeg oppdaget en gang som gutt.
Og siden har han terrorisert sine motstandere med det.
- Det er veldig vanskelig å forsvare seg mot. Vi visste at HamKam hadde trent på det, men går egentlig ikke an, sier Olssen.
- Holder du det ved like?
- Nei, det bare er sånn.
Han er et ordentlig treningstalent, og har drevet med mange idretter.
- Hva med spyd?
- He, he. Det har jeg prøvd en gang, og var fryktelig dårlig. 25 meter tror jeg at jeg fikk til.
- Dere har slått Kamma to ganger, og så godt som sikret plassen. Er det mer å spille for?
- Ja. Jeg gleder meg til resten. Vi kan kjempe om en topp-5-plassering. Men det er klart at det er veldig stort for oss og ha slått HamKam to ganger og allerede sikret plassen, selv om det selvfølgelig er teoretiske sjanser for at vi kan rykke ned, avslutter Olssen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.