Brumunddal
I siste seriekamp, mot Elverum, måtte lagkaptein Øyvind Melgalvis kaste inn håndkleet med en kneskade. I Brumunddal frykter en for at skaden kan være av alvorlig art. Korsbåndskade er nevnt, men foreløpige undersøkelser har ikke gitt noen sikkert diagnose. Noe sikkert svar får en ikke før Melgalvis har vært til MR-undersøkelse. I tillegg er Vegard Ruud ute til høsten med strekkskade. Nå er også Anders Løseth Johansen ute med lyskestrekk.
Ikke rart da, at trener Kristiansen smilte bredt etter at Nysveen (24) ga ham og Dala sitt ja til et comeback.

- Han ser bra ut

- En god nyhet for oss, og etter det jeg har sett av Magnus på trening, er han ikke så veldig langt unna kampformen. Han ser rett og slett bra ut, sier Kristiansen.
- Toppformen er nok et stykke unna, men jeg har holdt meg litt i bevegelse, sier Nysveen, som synes det er moro å være tilbake på fotballbanen igjen.
Han tar sikte på å spille høstsesongen for Brumunddal, men Kai Kristiansen ser ikke bort i fra at det kan bli et innhopp før den tid. Nysveen har foreløpig sagt ja til å spille for klubben i sitt hjerte ut denne sesongen.

Var aktuell i HamKam

- Vi får sette oss ned og diskutere en eventuelle videre karriere utpå høsten, sier midtstopperen, som sa nei til mer fotball i fjor høst fordi han ville ha tid til andre ting. Han var også aktuell for HamKam i vår.
Det var først og fremst hensynet til Dala som gjorde at han meldte seg til tjeneste igjen.
- Det vil være for ille om klubben min skulle rykke ned i 3. divisjon. Jeg har lyst til å bidra med mitt for at de skal holde seg i 2. divisjon, og det er moro å være på trening med gutta igjen.

Må spille smart

Det er foreløpig uvisst om Magnus Nysveen entrer banen allerede søndag, mot Fram Larvik. Laget, som var tippet nord og ned i 2. divisjon, ligger på andreplass så langt, og er et lag som spiller offensiv fotball, men Kai Kristiansen ønsker seg veldig en seier, og spesielt på hjemmebane.
- Vi må spille smart som mot Elverum i 1. omgang. Jeg stoler aldri på magefølelsen min, men den er god, sier Kai Kristiansen og klapper seg på magen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00