Det har ligget i kortene en stund, men etter et styremøte på Sveum mandag kveld ble det offisielt, Fred Leo Nysæter tar over Brumunddal.

Nysæter har fått en kontrakt som strekker seg ut 2017.

- spesiell følelse

Hovedpersonen selv er meget tilfreds med å bli hyret som hovedtrener for klubben i sitt hjerte.

- Det er en spesiell følelse, og det er veldig moro. Det er alltid spesielt å være trener for moderklubben, uansett nivå, men det blir ekstra moro på dette nivået, sier Nysæter til HA-sporten.

Han forteller at dialogen har pågått en stund.

- Det var noen ting som måtte på plass først, det tar jo litt tid å være trener, forteller Nysæter.

Som assistent under Kevin Knappen i halvannet år, ser han ingen grunn til å endre kurs eller spillestil.

- Det er lite smart å endre på noe som fungerer. Det blir ikke store forskjeller med meg som trener, sier Nysæter.

Han setter pris på at kaptein Rune Pettersen på vegne av hele spillergruppa gikk ut i HA i dag og fortalte at Nysæter var sterkt ønsket.

- Det er betryggende, og det hjelper å ta med seg slike positive ting inn i jobben, sier den gamle storspilleren.

ønsket av hele klubben

Sportslig leder Hans Ødegård, forteller at klubben har vurdert andre alternativer, men at de fort fant ut at løsningen lå i egne rekker.

- Dette er, alt tatt i betraktning, den beste løsningen. Fred Leo har lyst til, og er klar for oppgaven. Totalt sett var vi ikke i tvil, sier Ødegård.

Et viktig moment var at de med Nysæter vil få videreført planen som Kevin Knappen har jobbet med i Dala.

- Kevin var her halvannet år, og jobba med Fred hele tida. Vi kunne ikke gå inn og endre spillesystem midt i sesongen. Fred vil videreføre det, forteller Ødegård.

Han er glad for å få ha på plass en mann som brenner for Brumunddal.

- Vi er veldig fornøyd. Det var dette klubben ønska seg, avslutter sportslig leder.

Stein Aarskog og Bjørn Karusbakken fortsetter i trenerteamet sammen med Nysæter. I tillegg får de med seg Christoffer Heier Solbakken som spillende assistent.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.