Den mangeårige Dala-spilleren ble tilsatt i stillingen som markedsansvarlig for to uker siden, og skal i tillegg til å være Kevin Knappens høyre hånd, jobbe mot at klubben når målene i sponsorbudsjettet.

– Vi er på vei, men vi har fortsatt en liten jobb å gjøre, sier Nysæter.

Har hovedsponsorFør sesongstart uttalte sportslig leder Hans Ødegård at klubben jaktet på ny hovedsponsor, og at noe konkret var rett rundt hjørnet. Nå viser det seg at Sparebanken Hedmark er, og har vært hovedsponsor for klubben hele veien.

– Det stemmer. Det var jeg som blandet begrepene om sponsorer, sier Ødegård til HA-sporten.

Nysæter bekrefter opplysningene om hovedsponsor.

– Alle de store sponsorene er på plass, og hovedsponsor er Sparebanken Hedmark, sier Nysæter.

– Drakta vår er endelig slik den framstår i dag.

Men han vedgår at klubben fremdeles mangler en del for å ro i land 2016-budsjettet. Han regner med at rundt 20–30 prosent av sponsorbudsjettet fortsatt må hentes inn.

– Vi kom litt sent i gang, og jobber kontinuerlig med å hente inn de siste sponsorene. Jeg har hatt mange positive samtaler de siste to ukene, forteller Nysæter.

jobber også for yngres

Siden Dala ikke har delt klubben mellom yngres og senior, arbeider Nysæter med å selge hele Brumunddal Fotball.

– Den siste uka har det kommet på plass to nye sponsorer, som skal på draktene til lagene i yngres og alle treningsdresser. Bredden er det viktigste, understreker Nysæter.

Dermed blir det mange forskjellige graderinger på hvordan sponsorene går inn.

– Noen ønsker å støtte yngres avdeling, noen senior herrer og noen senior damer, opplyser Nysæter.

Tenker framover

Og i tillegg til å jobbe med å lande årets budsjett, legger han planer for framtida.

– Målsettingen er å ha et bedre grunnlag foran 2017-sesongen, sier Nysæter.

Han forteller at klubben også tenker på andre muligheter for å øke inntektene, men vil ikke gå ut med noe konkret ennå.

– Vi tenker på forskjellige inntektsbringende tiltak, avslutter Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.