- Dette var en vidunderlig deilig følelse, og vi klarer i tillegg og opprettholde den gode hjemmestatistikken våres. Det er veldig bra, forteller en strålende fornøyd Nysæter, som fortsetter. 

- Vi spiller fantastisk bra i første omgang. Brattvåg er ikke noe dårlig lag, og vi scorer tre mål og klarer å holde unna i andre omgang, det er fantastisk.

Kristian Eriksen spilte sin første kamp etter lang tids sykdom.

- Alle var på fra oppvarminga og ville virkelig vinne matchen. Mange tok ansvar i kapteinens fravær, og vi spilte en veldig god førsteomgang, forteller Eriksen.

Brumunddal kunne innkassere uhyre viktige poeng i kampen om sjuendeplassen, og Brumunddal gikk også opp til den nevnte sjuendeplassen, som gir videre eksistens i andredivisjon.

Tre mål i første omgang

Sigurd Ertsås åpnet scoringballet med scoring på innlegg fra Stian Nyhus. Håkon Aalmen doblet ledelsen etter 34 minutter, før Ertsås igjen scoret rett før pause, denne gangen på straffe etter at Kristian Eriksen hadde blitt dyttet inne i feltet. Brumunddal var effektive før pause, og slapp ikke til Brattvåg i det hele tatt. 

Den andre omgangen ble noe roligere, og Brattvåg tok mer kontroll over ballen. Det endte i redusering fra Robert Kjellmann midt i omgangen. Da begynte nok nervene å komme hos hvittrøyene, men de kjempet heroisk og det ble ikke flere mål for Brattvåg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.