- Dette var en vidunderlig deilig følelse, og vi klarer i tillegg og opprettholde den gode hjemmestatistikken våres. Det er veldig bra, forteller en strålende fornøyd Nysæter, som fortsetter. 

- Vi spiller fantastisk bra i første omgang. Brattvåg er ikke noe dårlig lag, og vi scorer tre mål og klarer å holde unna i andre omgang, det er fantastisk.

Kristian Eriksen spilte sin første kamp etter lang tids sykdom.

- Alle var på fra oppvarminga og ville virkelig vinne matchen. Mange tok ansvar i kapteinens fravær, og vi spilte en veldig god førsteomgang, forteller Eriksen.

Brumunddal kunne innkassere uhyre viktige poeng i kampen om sjuendeplassen, og Brumunddal gikk også opp til den nevnte sjuendeplassen, som gir videre eksistens i andredivisjon.

Tre mål i første omgang

Sigurd Ertsås åpnet scoringballet med scoring på innlegg fra Stian Nyhus. Håkon Aalmen doblet ledelsen etter 34 minutter, før Ertsås igjen scoret rett før pause, denne gangen på straffe etter at Kristian Eriksen hadde blitt dyttet inne i feltet. Brumunddal var effektive før pause, og slapp ikke til Brattvåg i det hele tatt. 

Den andre omgangen ble noe roligere, og Brattvåg tok mer kontroll over ballen. Det endte i redusering fra Robert Kjellmann midt i omgangen. Da begynte nok nervene å komme hos hvittrøyene, men de kjempet heroisk og det ble ikke flere mål for Brattvåg

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00