Helmersen og Haugen har funnet tonen. Selv om begge kommer fra Furnes, har de ikke spilt sammen før.
- Jeg vet ikke hvorfor vi spiller så bra sammen. Det bare fungerer oss imellom, sier Helmersen.

Treneren fornøyd

Jonatan har slitt mye med skader de to siste sesongene. I vinter har han fått trent godt og er bedre en noensinne. Han løper og løper til krampa tar han. Før har løpene til Jonatan virket litt tilfeldig. Nå er det en tanke bak alle løp. Samarbeidet med Simen Haugen bare blomstrer.
- Jeg var spent om begge kunne fortsette sitt gode spill fra KIL-kampen. Beviset kom i dag. De utfyller hverandre på en så god måte, at Brumunddal kan forvente seg mye bra fra disse ungguttene, sier treneren.

Godt organisert

5-5-kampen mot Kongsvinger forrige helg var ikke noe blaff. Det beviste Brumunddal mot Raufoss lørdag.
2-2 mot Raufoss gir et riktig bilde av kampen. Begge lag var godt organisert, noe som gjorde at det ble produsert få sjanser til begge lag.
Raufoss var det laget som hadde mest ballbesittelse, mens Brumunddal var laget som produserte flest sjanser.
Trener Erik Wettermark var godt fornøyd etter kampen.
- Vi spiller bra i dag. Jeg var spent om kampen mot Kongsvinger var et blaff. Det fikk jeg bekreftet at den ikke var. Mot to så gode motstandere, skal vi være godt fornøyd med to uavgjorte kamper, sier Wettermark.

Kvello best

Øysten Kvello, som kom fra Lillehammer foran denne sesongen, kan bli spilleren som kan avgjøre kamper i begge ender av banen.
Tometersmannen er ikke lett og markere på dødballer. Dalas første mål sto Kvello for. Et innøvd frispakt ble slått i retning av Kvello. Han satte fram pannebrasken og ballen gikk i bue over en utspilt Raufoss-keeper.
På den andre siden av banen, stoppet han det som kom av spillere.
- I Øystein har vi fått en kvalitetspiller. Hans ro og gode forsvarsspill gjør han til en meget viktig spiller for oss, sier Wettermark.
Dalas andre mål ble satt inn av en god Aleksander Melgalvis. Hans lobb over keeper var det rett og slett klasse over.
Brumunddal manglet Christian Aarbogh Bjerke, Rune Pettersen, Andreas Hovemoen og Eiven Solberg i denne kampen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.