BRUMUNDDAL: Kristiansen var innstilt til ledervervet av valgkomitéen i Brumunddal Fotball, til tross for at han ikke hadde sittet i styret i fotballgruppa tidligere.
42-åringen gleder seg til å ta fatt på oppgaven:
- Et slikt lederverv er en spennende utfordring. Brumunddal Fotball er en signalklubb i lokalmiljøet både når det gjelder seniorer og aldersbestemte lag. Klubben har mange frivillige som gjør en utrolig innsats, og har en veldrevet organisasjon.

Kunnskap og hjerte

Dalas nye leder er oppvokst i lokalmiljøet, men har aldri spilt fotball selv. Han har imidlertid vært en del av klubben i flere år.
- Ved å ha vært tilknyttet klubben i ti år gjennom mine barn, har jeg fått kunnskap og et hjerte for både Brumunddal Fotball og for samlingspunktet Sveum, et fantastisk idrettsanlegg, sier Kristiansen, som er gift og har fire barn. Den siste sesongen var han årgangsleder for gutter 10 år i Dala-fotballen, en årgang som i sommer ble hedret med Eidsivas Fair Play-pris.
Til daglig er Kristiansen salgs- og markedsdirektør i Norengros Johs. Olsen.

Ekstraomgang for Tysnes

Guttorm Tysnes takket av som leder etter flere år på årsmøtet, men får likevel ikke fri. Som han beskriver det sjøl: Han er ferdig med 90 minutter, nå er han inne i ekstraomganger.
- Jeg ble leder i sportslig senior, en slags sportslig leder for A-laget, så jeg blir nok å se også neste sesong. Det er fortsatt inspirerende og artig å ha en sentral posisjon i noe som som betyr så mye for så mange i Brumunddal, sier Tysnes.
Han overleverer et solid arbeid til det nye styret.
- Seniorgruppa gikk 212.000 kroner i pluss, mens yngres avdeling hadde rundt 180.000 kroner i pluss. Brumunddal Fotball har ikke gjeld i det hele tatt. Allianseidrettslaget som eier banen har naturlig litt gjeld, men har god kontroll, fastslår Guttorm Tysnes.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.