BRUMUNDDAL: Kristiansen var innstilt til ledervervet av valgkomitéen i Brumunddal Fotball, til tross for at han ikke hadde sittet i styret i fotballgruppa tidligere.
42-åringen gleder seg til å ta fatt på oppgaven:
- Et slikt lederverv er en spennende utfordring. Brumunddal Fotball er en signalklubb i lokalmiljøet både når det gjelder seniorer og aldersbestemte lag. Klubben har mange frivillige som gjør en utrolig innsats, og har en veldrevet organisasjon.

Kunnskap og hjerte

Dalas nye leder er oppvokst i lokalmiljøet, men har aldri spilt fotball selv. Han har imidlertid vært en del av klubben i flere år.
- Ved å ha vært tilknyttet klubben i ti år gjennom mine barn, har jeg fått kunnskap og et hjerte for både Brumunddal Fotball og for samlingspunktet Sveum, et fantastisk idrettsanlegg, sier Kristiansen, som er gift og har fire barn. Den siste sesongen var han årgangsleder for gutter 10 år i Dala-fotballen, en årgang som i sommer ble hedret med Eidsivas Fair Play-pris.
Til daglig er Kristiansen salgs- og markedsdirektør i Norengros Johs. Olsen.

Ekstraomgang for Tysnes

Guttorm Tysnes takket av som leder etter flere år på årsmøtet, men får likevel ikke fri. Som han beskriver det sjøl: Han er ferdig med 90 minutter, nå er han inne i ekstraomganger.
- Jeg ble leder i sportslig senior, en slags sportslig leder for A-laget, så jeg blir nok å se også neste sesong. Det er fortsatt inspirerende og artig å ha en sentral posisjon i noe som som betyr så mye for så mange i Brumunddal, sier Tysnes.
Han overleverer et solid arbeid til det nye styret.
- Seniorgruppa gikk 212.000 kroner i pluss, mens yngres avdeling hadde rundt 180.000 kroner i pluss. Brumunddal Fotball har ikke gjeld i det hele tatt. Allianseidrettslaget som eier banen har naturlig litt gjeld, men har god kontroll, fastslår Guttorm Tysnes.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00