• AKTUELL: Etter det HA-sporten erfarer var Leif Nordli i møte med Dala-ledelsen fredag. FOTO: PÅl jacobsen

Etter det HA-sporten erfarer var Ottestad-treneren i møte med Tom Søgård og Guttorm Tysnes fredag.

- Brumunddal kan være aktuelt, men vi får se hva som skjer, sier Nordli, og fortsetter:

- Jeg føler at jeg står ved et vegskille med trenergjerningen. Skal jeg ta steget ut og prøve meg høyere, eller skal jeg fortsette som nå? Jeg må bruke litt tid, se på helheten med motivasjon og familie, men jeg innrømmer at jeg er fristet til å prøve noe høyere. Det har vært skikkelig moro denne sesongen, og jeg føler at jeg har noe å bidra med.

Åpen prosess med Ottestad

Leif Nordli presiserer at det fortsatt er aktuelt å fortsette i Ottestad.

- Jeg kjører en åpen prosess med Ottestad, og informerer dem. Ledelsen der vil gjerne beholde meg, men har forståelse for at jeg eventuelt vil prøve noe høyere. For min egen del handler det også om å teste meg sjøl litt. I 3. divisjon er det noen begrensninger som treningsmengde og hva du kan kreve av spillerne, sier 47-åringen, som jublet på Ottestad-bana fredag da Marius Ottestad & co klarte å slå et sterkt Lillestrøm 2-lag.

Bekrefter Nordli-kontakt

Tom Søgård i Brumunddal Fotball bekrefter at de har vært i kontakt med Leif Nordli.

- Vi håper å være i mål med hovedtrener i løpet av neste uke, sier Søgård.

Fredag hadde HA-sporten en sak hvor Leif Nordli forteller at han har lyst på trenerjobben i HamKam.

Han fortalte også at han ikke kom til å søke.

- Ledelsen i HamKam vet hva jeg står for, og hvis de synes jeg er interessant tar de kontakt, sier Leif Nordli, som også har erfaring fra trenerjobber i fotballkretsen.

Sikret kontrakten

Det var Dala-jubel i Elverum lørdag. 1-1 og ett poeng betyr at Dala-gutta er garantert spill i 2. divisjon også neste sesong.

Brumunddal var gode i 1. omgang. I tillegg til scoringen til Jonatan Helmersen, som kom allerede etter fem minutter, hadde Rune Pettersen en heading i stanga.

Elverum var tamme før pause.

De siste 45 minuttene ble det mye Elverum, men de måtte ha straffe for å score på en god Christian Aarbogh Bjerke i Dala-målet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.