Brumunddal
Laget hadde neppe feiret mer om de hadde rykket opp i 1. divisjon. Men seieren satt langt inne. Brumunddal måtte ha nesten fem minutter av tilleggstida for å score. Dette til tross for et tosifret antall scoringssjanser mot Groruds tre. Allerede i 1. omgang burde hjemmelaget ha avgjort kampen. Fra det 30. til det 35. minutt produserte Brumunddal tre hundreprosentsjanser på løpende bånd. Ingen av forsøkene endte der de skulle - i mål.
- Seieren var en belønning i seg sjøl, men også i denne kampen hadde vi marginer imot. Dette kommer av uflaks og udyktighet, kommenterte en lykkelig Dala-trener, Erik Wettermark etter kampen.
Wettermark mente at de mange spolerte sjansene kom av at laget fortsatt sliter med den siste pasningen i gjennomspillet.

Kjørte opp alle mann

- Mot slutten av kampen kjørte vi opp med alt vi hadde av spillere. Vi visste hvor viktige de eventuelle tre poengene vil være.
Derfor endte Anders Ludvigsen som spiss via midtstopperplass, og Gaute Granmo kom inn for Andreas Løseth Johansen for å være vepsen som skulle rive og slite i Grorud-forsvaret, noe han klarte med glans. Likevel lot scoringen vente på deg, helt til en corner gikk via Rune Pettersens hode og endte i rommet til Wennberg som klinket til på volley.
Det betyr at håpet om mer 2. divisjonsspill fortsatt lever i Brumunddal.
- Vi skal trigge oss til å overleve, sa en offensiv Wettermark og la til: - Vi kapitulerer ikke!

Tøff sluttstrid

- Vi spiller så lenge det er håp. Er det ikke håp, fortsetter vi å spille, Vi skal avslutte sesongen med stil.
Før denne kampen sa sportslig leder Tom Søgaard at laget hans måtte vinne seks av åtte kamper på slutten. Nå sier statistikken fem av sju, en liten bedring. Likevel vil kampen for å overleve bli tøff. Brumunddal har igjen følgende lag før sluttstrek settes: Nybergsund (B), Elverum (H), Fram Larvik (B), Birkebeineren (H), Strømsgodset 2 (B), Lillehammer (B) og VIF 2 (H).
- Det blir tøft, men nå fikk gutta et bevis for at de kan lykkes. Seieren var minst like viktig for selvtilliten som poengene var for tabellposisjonen, sa Erik Wettermark som ikke ville kommentere en eventuell forlengelse av kontrakten lørdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.