BRUMUNDDAL: Trener Wettermark likte ikke det han så de siste 45 minuttene mot Harstad. Ingenting stemte etter hvilen.

Har ikke svaret

- Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har noe fasitsvar på hvorfor vi ikke fungerer en hel kamp. Prestasjonene varierer altfor mye, både som lag og hos enkeltspillere. Vi slipper inn for enkle mål også. Harstad produserte fire sjanser og scoret tre mål. Det er for dårlig av oss, sa en skuffet Wettermark.

Prøvde nesten alt

Brumunddal-treneren gjorde forsøk på å snu et lag som ikke hang sammen. Han skiftet formasjon hele tre ganger, uten at det hjalp nevneverdig. Byttet fire spillere gjorde han også, men til ingen nytte.
- 4-3-3, som vi startet med, fungerte ganske greit. Vi kunne ha fortsatt med det, men jeg ville se hvordan vi fungerte med tre bak i andre omgang. Men vi gikk tilbake til 4-3-3 i slutten av kampen, forteller Wettermark, som så at det ikke fungerte like bra da.

Noen som var gode

Nå skal det ikke svartmales alt det Brumunddal gjorde i denne kampen. Det var flere spillere som gjorde sine saker greit. Jim Sørum Johansen spilte seg stort opp etter litt startproblemer. Det samme kan sies om Aleksander Melgalvis.
Men den beste av dem alle var mannen på topp. Marius Holt løp på alt som kom av baller i 90 minutter. Dessverre så kom ham ikke på scoringslisten denne gangen. Men han serverte ballen på sølvfat flere ganger til sine medspillere. At det ikke ble noen scoringer ut av det, kan ikke Holt belastes for.
Han har vært litt rusten i kroppen i det siste, så 90 minutters spill bare 14 dager før seriestart, smakte godt for kampens beste spiller.
Også Magnus Nysveen spilte hele kampen. Det er lenge siden han har gjort det. Nå har han bra treningsgrunnlag, og både Magnus og ikke minst for laget, er det bra å ha forsvarsspilleren i god form.

Skulle hatt to røde kort

Harstad benyttet to keepere i denne kampen og begge burde ha fått rødt kort. Begge var langt ute på banen og tok ballen bevisst i hendene. I det første tilfelle, hindret keeperen et klart mål. Den andre hendelsen er ikke like klar, men dommer Odd Arne Kalløkkebakken ga kun frispark til Dala og ingen kort.
Bare minuttet etter den andre hendelsen, gikk Harstad rett opp og scoret seiersmålet.
Dermed ble kampresultatet kanskje litt annerledes enn det skulle ha vært...
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.