Eneste endring Stein Rune Solbakken gjør på laget fra sist, er at Anders Ludviksen kommer inn for Øystein Kvello som har frihelg på grunn av sitt femte gule kort som han fikk mot Valdres sist.

- Ellers fortsetter vi i 3-5-2 eller hva du vil kalle det, sier Solbakken som ikke er så opptatt av formasjoner, men at folk gjør jobben sin på banen skikkelig. Vi er ikke gode hvis vi ikke er på. Da detter vi fort ned og blir skikkelig dårlige. Skjer det mot Nardo er det bare en som kan redde oss, og det er Pablo Rodriguez Aracil som er den eneste i laget som ser ut til å kunne score på bestilling.

Solbakken innrømmer at ledermålet mot Valdres sist helg, var et resultat av tilfeldigheter.

- Det er mange av dem i fotball, men vi må øve for å redusere dem. Vi hadde flaks mot Nardo sist. Vi ledet 1-0, men trønderne hadde grepet om minst ett poeng det siste kvarteret. At poengene ble igjen i Brumunddal, tilskriver jeg Christian Bjerke. Han avverget to-tre hundreprosentsjanser i den kampen. Bjerke var god i den kampen - også.

Det som bekymrer Solbakken mest, er at Nardo er kjent for å være et meget solid hjemmelag. Sist tapte de 1-3 for Gjøvik/Lyn på Gjøvik. Det er et revansjesugent lag Dala møter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.