HAMAR: Kongsvingers sportssjef Åge Steen holder kortene tett til brystet å hevder Melgalvis ikke har fått noe konkret tilbud. Sportslig leder i Brumunddal, Guttorm Tysnes bekrefter derimot at Melgalvis har fortalt at han har fått et tilbud fra klubben, som han synes virker interessant.
Også Melgalvis selv innrømmet ovenfor HA-sporten i går at han har blitt tilbudt treårskontrakt. Ut fra det HA-sporten erfarer, skal brumunddølen være nær en signering med klubben, men hovedpersonen selv hevder han ikke har bestemt seg.
- Jeg tar en avgjørelse før helga, sier Melgalvis.

Burde lukte på høyere nivå

Guttorm Tysnes er innstilt på at han muligens må finne en erstatter for Melgalvis neste sesong.
- Hvis han skal ta et steg opp, må han gjøre det nå. Men det må han avgjøre selv, sier Tysnes til HA-sporten.
Også Steen er enig i at tiden er inne for at brumunddølen må prøve seg på et høyere nivå.
- Jeg syns han burde prøve seg et nivå opp, sier Steen.

Vil stagnere i 2. divisjon

Melgalvis var som kjent og trente med Kongsvinger forrige uke. Assistenttrener Øyvind Eide fulgte 22-åringen, og mener tiden er inne til å prøve seg i Adeccoligaen nå, hvis han ønsker å nå lengre som fotballspiller.
- Han må prøve seg i Adeccoligaen nå, hvis ikke kommer han til å stagnere på 2. divisjonsnivå, sier Eide.

Nivået ikke noe problem

Kongsvinger har per dags dato 15 spillere med kontrakt, og har sagt at de leter etter to spisser, to midtbanespillere og en forsvarsspiller.
Både Steen og Eide mener Melgalvis vil passe godt inn i Kongsvingers spillemåte.
- Han er en meget spennende type med god løpskapasitet og flink til å finne de riktige rommene, sier assistenttreneren.
Han mener også at det ikke skal være noe problem for brumunddølen å vende seg til nivået i Adeccoligaen.
- I utgangspunktet er han god nok til å kunne spille seg inn i førsteelleveren.

Arbeidskapasitet og målscorer

Steen var ikke til stedet da Melgalvis trente med Kongsvinger forrige uke, men har sett han i aksjon for Brumunddal denne sesongen.
- Han har en stor arbeidsradius, i tillegg scorer han en del mål og er god i lufta. Vi trenger den kompetansen.
Melgalvis innrømmer også at det frister å spille i Adeccoligaen.
- Jeg har alltid hatt lyst til å spille på et høyere nivå, og jeg følte jeg klarte meg bra på treningene med Kongsvinger.

God høstsesong

Midtbanespilleren ble børsvinner for Dala denne sesongen. Han hanket inn seks stjerner før ferien, og hadde en god høstsesong, hvor han fikk 19 stjerner.
Melgalvis scoret også 11 mål i løpet av sesongen. Bare Marius Holt kom foran på toppscorerlista (12 mål).
- Jeg føler jeg har utvikla meg bra i år. Hvis det blir Adeccoligaen på meg neste år, håper jeg å kunne bidra med det samme som jeg har gjort i 2. divisjon for Dala i år.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.