BRUMUNDDAL: – Jim var outstanding. Han har holdt et høyt nivå lenge nå. Ballmottakene og løpene sitter, er Erik Wettermarks dom.
Han la opp til en ny formasjon, med Sørum Johansen og Vegard Ruud sammen på topp.
– Vi ville være litt smalere. Unngå at vi sto igjen med bare en spiss, og kanskje få overtall på midten, forklarer Dala-sjefen.
Nummer 20 hos de blå fikk ingen enkel oppgave. Tidligere landslagsstopper Frode Kippe var mannen som skulle hindre ham i å score.
– Man blir litt ekstra motivert og gir litt ekstra. Det handler om å kaste respekten. De er bare mennesker disse gutta også, sier Sørum Johansen, som reduserte til 1–5 etter 65 minutter.
– Når de fikk ballen på seg, ble det vanskelig, men de gangene jeg fikk de med ut på løpetur gikk det bra, sier Dala-spissen.
Brumunddal startet bra de første 20 minuttene, trøkket til i duellene og turte å prøve med ballen.
Så smalt det. Fort. Flere ganger.
– Det var markant nivåforskjell i løpsduellene. De var effektive før pause, men jeg synes fire mål var litt for mye. Vi møtte overmakta i dag, og det skal være forskjell. Samtidig skapte vi litt, spesielt ved Øyvind Melgalvis på venstresiden. Jeg synes spillerne gjennomførte kampen på en ålreit måte og er glad for at vi tør, sier Erik Wettermark.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00