BRUMUNDDAL: – Jim var outstanding. Han har holdt et høyt nivå lenge nå. Ballmottakene og løpene sitter, er Erik Wettermarks dom.
Han la opp til en ny formasjon, med Sørum Johansen og Vegard Ruud sammen på topp.
– Vi ville være litt smalere. Unngå at vi sto igjen med bare en spiss, og kanskje få overtall på midten, forklarer Dala-sjefen.
Nummer 20 hos de blå fikk ingen enkel oppgave. Tidligere landslagsstopper Frode Kippe var mannen som skulle hindre ham i å score.
– Man blir litt ekstra motivert og gir litt ekstra. Det handler om å kaste respekten. De er bare mennesker disse gutta også, sier Sørum Johansen, som reduserte til 1–5 etter 65 minutter.
– Når de fikk ballen på seg, ble det vanskelig, men de gangene jeg fikk de med ut på løpetur gikk det bra, sier Dala-spissen.
Brumunddal startet bra de første 20 minuttene, trøkket til i duellene og turte å prøve med ballen.
Så smalt det. Fort. Flere ganger.
– Det var markant nivåforskjell i løpsduellene. De var effektive før pause, men jeg synes fire mål var litt for mye. Vi møtte overmakta i dag, og det skal være forskjell. Samtidig skapte vi litt, spesielt ved Øyvind Melgalvis på venstresiden. Jeg synes spillerne gjennomførte kampen på en ålreit måte og er glad for at vi tør, sier Erik Wettermark.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.