- Den siste runden ble mer dramatisk enn vi kunne forvente, og sjøl reddet jeg på streken to ganger i den siste kampen mot Kristiansund, fortellere den tidligere Dala-spilleren.

Strømmen vant til slutt 1-0 og berget plassen, selv om laget i noen minutter ut i første omgang faktisk lå på nedrykksplass.

Melgalvis er omskolert til back av Strømmens trener Espen Olsen, og den tidligere HamKam-spissen har hatt klokkertro på Melgalvis.

- Jeg har spilt absolutt alle kampene denne sesongen og kun startet på benken en gang. I tillegg begynner jeg å finne meg til rett på backplass, sier Melgalvis som ikke har skrevet ny kontrakt med Strømmen ennå.

Utelukker ingenting

- Jeg skal i samtaler med Strømmen, men klubben ville vente med forhandlinger til etter klubben visste hvilken divisjon de skal spille i neste sesong. Å beholde plassen i OBOS-ligaen betyr veldig mye for klubbens økonomi, sier backen som ikke utelukker et klubb-skifte.

- Jeg er åpen for det meste, røper Melgalvis.

I tillegg til å spille fotball for Strømmen, studerer den tidligere Dala-kjempen.

- Jeg har igjen et halvt år før jeg er ferdig med en bachelor, og derfor blir skolen viktig for meg de kommende månedene, sier spilleren som scoret to mål for Strømmen denne sesongen.

- Er det aktuelt for deg å spille for en lokal klubb på Hedmarken?

- Det kan være aktuelt, men jeg vil uansett snakke med Strømmen aller først.

Ikke hørt noe fra Dala og Kamma

Den fotballkloke spilleren hørt noe fra verken moderklubben Dala eller HamKam.

- Så langt har jeg ikke blitt kontaktet av noen av de lokale 2.- divisjonsklubbene, forteller Aleksander Melgalvis som tror at han kan nå lengst som back.

- Det er nok på den plassen jeg har størst mulighet til å ta ut mitt potensial som fotballspiller, sier Aleksander Melgalvis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.