- Det er aldri lett å si nei til Dala, men totalpakka i Strømmen gjorde at valget var ganske enkelt likevel, sier Aleksander Melgalvis.

Strømmens trener og tidligere HamKam-spiss, Espen Olsen, har ikke lagt skjul på at han ønsket seg Aleksander i sin stall, og i kveld ble partene enige om en ettårsavtale.

Mer tid til trening

- Det er to hovedgrunner til at jeg skifter klubb. Den viktigste er sjølsagt at det sportslig sett er et nivå opp for meg. Det har nemlig hele tiden vært målet å komme tilbake på det nivået, etter at jeg fikk sjansen i Kongsvinger i 2012, forklarer Melgalvis.

- I tillegg er Strømmen et valg som gjør at jeg får kortere vei på trening og mer tid til både skole og trening, sier Aleksander som studerer PR- og markedskommunikasjon på BI i Oslo.

- Summen av alt dette gjorde at jeg sa ja til Strømmen.

Trist å forlate Dala

For en ekte Dala-gutten var det også denne gangen tøft å si nei til en ny sesong på Sveum. Faktisk var det vanskeligere denne gangen, enn det var foran 2012-sesongen i Kongsvinger.

- Brumunddal har noe spennende på gang og har ansatt en dyktig trener. Derfor stod valget til slutt mellom moderklubben og Strømmen. Heldigvis har klubben vist stor forståelse for det valget jeg har tatt, sier Aleksander Melgalvis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.