Brumunddal
Det var i en hodeduell mot Elverum Dala-kapteinen landet forkjært og fikk seg en vridning i kneet. MR-bilder viser at korsbåndet i venstre kne er røket, og dermed må Melgalvis på operasjonsbordet.

Usikker på fortsettelsen

- Det blir i hvert fall ikke mer fotball i år, og dette avslutter fire sesonger med mye skader i rygg, hamstring, lyske og ankel, sier en lettere oppgitt Øyvind Melgalvis.
Akkurat nå er han heller ikke sikker på om det fortsatt blir fotball etter inngrepet.
- Nei, det er tungt her og nå. Men jeg får se det an etter operasjonen, sier Dala-kapteinen som også synes Brumunddal har hatt nok av skader nå.

Skal erstattes

Dalas sportslige leder, Tom Søgård, er klar på at Øyvind Melgalvis må erstattes.
Klubbens sportslige ledelse ser nå etter to, tre nye spillere som kan gå inn og forsterke et Dala-lag som ligger svært utsatt til på tabellen.
- Vi ser etter en midtbanespiller, en flankespiller og en spiss, sier Søgård, som understreker at han fortsatt har tillit til dagens spillerstall. I og med Melgalvis er ute og Øyvind Rossvoll drar til studier, må klubben hente inn nye folk. Han ser også nødvendigheten av å få inn noe nytt for å få laget bort fra nedrykkspulja.

Leter bredt

- Vi leter bredt etter nye spillere, og vi bruker kontakter i flere land - og i Norge, naturligvis. Vi har blant annet et par utenlandske spillere i Norge i kikkerten - spillere som ikke er under kontrakt med noen klubber nå, forteller Dalas sportslige leder.
Søgård understreker at de ser etter spillere som kan gå inn og forsterke laget når de henter inn nye fjes.
- Etter at vi har spilt mot Strømsgodset 2 i kveld, har spillerne ferie fra helgen, og treningene starter igjen 6. juli.
- Vi kommer til å bruke denne uka og neste på å sjekke referanser på aktuelle spillere, og vi håper å ha noen som er klare for å vise seg fram på trening nå spillerne møtes igjen 6. juli.

- Bra dekning bak

Trener Kai Kristiansen mener forsvaret er styrket med Magnus Nysveen tilbake i troppen. Han har ingen som åpenbart kan erstatte Øyvind Melgalvis på midten, og tror det kan være bra for Adrian Thun å få noen å spille sammen med på topp - eller til å utfordre seg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.