HAMAR: - Det er riktig at jeg har fått tilbud av Nybergsund om å være med dem og trene. Det er ikke bestemt noe tidspunkt ennå, men det skjer vel en gang etter sesongen, sier Øyvind Melgalvis.
Han trives godt i Brumunddal, men legger ikke skjul på at han er fristet til å forsøke å gripe muligheten dersom den oppstår.
- Jeg føler at jeg ikke kan si nei til et sånt type prøvespill. Verken klubb eller spiller har noe å tape på det. Så får vi eventuelt ta det som det kommer om det dukker opp noe, sier Dala-kapteinen.
God reklame av Solbakken
Øyvind tror at det Christoffer Heier Solbakken har gjort i Sundet denne sesongen, kanskje har åpnet noen flere øyne.
- Han gikk jo rett fra 3. divisjon og inn i Adeccoligaen. Det har nok vært god reklame for spillerne i Brumunddal. De ser at det er mulig, men kanskje har også flere trenere sett det. Og spranget han tok fra 3. divisjon, skal jo i utgangspunktet være mindre for oss som har spilt i 2. divisjon i år.
Av Dalas aller beste
Sammen med lillebror Aleksander har han vært en av de beste spillerne i Brumunddal gjennom hele sesongen. De to midtbanemennene har kjempet en knallhard og tett kamp mot stopperne Magnus Nysveen og Eirik Olssen om tittelen årets spiller på HA-børsen.
Etter siste kamp, var det så godt som umulig å skille Olssen og Øyvind Melgalvis. De endte med et snitt på 5,3333 begge to.
- Det betyr jo egentlig ikke så mye hvem som vinner en sånn kåring, selv om det er moro. Det har vært jevnt og over tid jevner det seg nok bra ut, sier 25-åringen.
Daglig leder i HamKam Anders Langset bekrefter at Aleksander Melgalvis er en spiller de har fulgt tett.
- Han er en av de unge, lokale vi holder tett øye med. Jeg og Vegard (Skogheim) er enige om at det er en interessant spiller. Vi skal være gode på å utvikle unge, lokale talenter, og han passer inn i den kategorien, sier Langset.
- Mer voksen nå enn sist
Han vil ikke si at 21-åringen bør holde telefonen påskrudd i ukene som følger, men etter det HA-sporten erfarer er interessen reell.
- Foreløpig er opprykket veldig ferskt, og vi starter for alvor på fasen med å planlegge Adeccoligaspill nå. Dette er en av de vurderingene som vil bli tatt i tiden som kommer, sier Langset.
Aleksander innrømmer at han er fristet av spill i 1. divisjon.
- Jeg kan ikke legge skjul på at jeg ville vurdert et tilbud om det kommer. Det frister med Adeccoligaspill. Jeg har jo trent med både HamKam og Nybergsund før, uten at det ble noe av det. Men jeg har vel blitt litt mer voksen, sier Aleksander.
Han, som Øyvind, presiserer at han trives godt i Dala, og sier at han ikke vil gå for enhver pris.
- Jeg vil eventuelt høre hva de har å si. De har sikkert en plan hvis de er interesserte, og om jeg er en spiller de tror kan spille seg inn i elleveren. Men jeg vil også høre hva Dala har å si.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00