BRUMUNDDAL: - Både Valdres og Raufoss synes jeg hatt mer fokus på defensiv trygghet mot oss enn mange kanskje har ventet. Det er et signal om at de har fryktet oss litt før disse kampene, og at de ikke bare kan kjøre på, forklarer lagkapteinen.
Mot Tromsø 2 tok Dala en heldig seier, og på Briskeby var det HamKam som skulle styre kampen.
Når nyopprykkede Dala skal styre kampene mer, har de så langt manglet litt kvalitet i eget spill.
Kalddusj
- Jeg synes ikke det er så enkelt å forklare kampene. I dag gjør vi oss ikke bort, men vi sliter med å spille oss fram til de store målsjansene i mye av kampen, og de få vi har, klarer vi ikke å utnytte. Vi fikk mye av kampplanen vår ødelagt av deres første mål. Det var en kalddusj, akkurat slik vi gjorde på Briskeby, fastslår Melgalvis.
Også lagkapteinen slet litt i starten av kampen, kom litt feil inn i motstanderen og var litt for sen med pasningsvalg.
Samtidig var Raufoss svært gode defensivt, og godt organisert, anført av midtstopper Petter Senstad, bror til håndballspiller Inger i Storhamar.
God målvakt
Etter halvtimen ble det bedre, og mot slutten av første omgang hadde hjemmelaget en skikkelig god sjanse ved Marius Holt, men en svært god Raufoss-målvakt Rickard Claesson reddet.
Etter en tam første omgang var den andre til tider et fyrverkeri. Begge lag hadde store sjanser, men Raufoss satte inn avgjørende 0-2.
Jim Sørum Johansen nikket inn trøstemålet på overtid, men irriterte seg over sjansen han hadde etter 62 minutter. Da traff han krysset perfekt - men bare der tverrliggeren møter stolpen.
- Det løsner liksom ikke helt hjemme, og i dag var det synd, for vi kunne fint tatt poeng i denne kampen, sier Sørum Johansen.
Han synes laget manglet det trøkket i eget spill som ble vist på Briskeby, men at Dala i perioder viste bra spill.

- Det handler ikke om press i dag heller, for vi var enige på forhånd om at Raufoss var favoritter, selv om vi slo HamKam. Det at vi har seks poeng så langt er også bra, mye bedre enn hva mange trodde på forhånd. Derfor kunne vi senke skuldrene og ikke tenke på at vi måtte vinne, avslutter målscorer Jim Sørum Johansen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00