– Det stemmer at vi har fått en henvendelse fra Brumunddal på Sigurd Ertsås, sier spillende sportslig leder i MBK Domkirkeodden (4.divisjon), Øyvind Melgalvis til HA-sporten.

Ertås ble som junior regnet som et stort talent i HamKam, og har blant annet spilt i Eidsvold Turn, Ottestad og Storhamar. De to siste årene har han hatt tilhold i MBK, og var med på å spille klubben opp fra femtedivisjon på første forsøk i fjor.

Melgalvis bekrefter at MBK ga Dala tillatelse til å snakke med spilleren.

– Det er vel en grunn til at de ønsker å snakke med ham. Det er ingen tvil om at han har ferdighetene, og det er ålreit at Dala kikker lokalt, sier Melgalvis.

Hovedtrener i Brumunddal, Fred Leo Nysæter, bekrefter at klubben sonderer markedet.

– Jeg er ikke kjent med en henvendelse på Ertsås, men vi er i gang med å se etter en ny spiss, sier Nysæter, som ikke tror det skjer noe før ferien.

– Vi er tålmodige og stresser ikke. Vi har følere ute og følger med på hva som skjer.

Ertsås selv ønsker ikke å kommentere henvendelsen fra Brumunddal.

– Det har jeg ingen kommentar til akkurat nå, skriver Ertsås i en SMS.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.