Marius Holt er klar for Dala-spill allerede mandag, og i helgen testes Daniel Ahonen (21) på Sveum.
I Brumunddal kan man nå glede seg over at Marius Holt blir spilleklar allerede mot Vålerenga 2. Marius kommer nemlig tilbake fra fotturen litt tidligere enn klubben antok. Han er derfor tilbake på treningsfeltet denne uka, og kan benyttes for spill mot Vålerenga 2 mandag - om trener Erik Wettermark ønsker det.
Dalas sportslige leder Tom Søgård kan også fortelle at en ny svensk spiller kommer til Brumunddal i disse dager. Klubben fikk som kjent nei fra den svenske superettan-spilleren Dennis Östlundh sist mandag.
Denne gangen dreier det seg om den 21 år gamle midtbanespilleren Daniel Ahonen. Han spiller nå i Lindsals IF, men har tidligere vært i Kalmar FF og Lindås FF.
Ifølge Søgård blir 21-åringen karakterisert som en rask spiller med godt blikk for spillet og med en god høyrefot.
Han har de siste årene blitt kåret til den beste i «poengligaen» både i Kalmar og i sin nåværende klubb. Det betyr at han både har mange assist og også scoret mål selv.
Daniel Ahonen deltar på Brumunddals trening fredag og søndag, og om han liker seg og klubben mener han kan styrke laget, kan svensken på 188 centimeter raskt bli spilleklar, ifølge Dalas sportslige leder.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.