Tønsberg
- Jeg skulle avgjort denne kampen alene. At det går an å sløse slik med sjansene, er helt utrolig. Jeg har aldri i mitt lange fotballiv vært med på noe lignende, sukket Holt og viste til et skudd i tverrliggeren i første omgang, et skudd som passerte keeper, men ble reddet på streken av en Tønsberg-back, to skudd som gikk over fra god posisjon og en regulær bom fra like utenfor femmeteren.

Annen kamp med scoring

- Hadde skuddet mitt i tverrliggeren gått noen centimeter lavere, ville vi fått en helt annet kamp. Etter en god kampåpning av oss, kom Tønsberg inn i kampen, fikk den scoringen de jaktet på og dermed den nødvendige roen. Vi falt bakpå, sa Holt.
Men Marius Holt var ikke allene alene om å ha kjempesjanser i første omgang. Også Jim Sørum Johansen hadde et langskudd Tønsberg-keeperen med nød og neppe fikk slått over. Adrian Thun var alene med keeper, men skjøt utenfor. For ikke å ta alle de mulighetene Dala spilte seg til etter hvilen. Først økte Tønsberg ledelsen til 2-0, men da tok Dala over regien, helt og holdent. De skapte sjanse på sjanse, men klarte å unngå å score, bortsett fra på straffesparket Holt satte inn helt mot slutten av kampen. Dala ble også ble snytt for et soleklart straffespark til etter hvilen. Et skudd fra Jim Sørum Johansen endret retning etter å ha vært innom en arm i Tønsberg-forsvaret. Dommeren så ikke forseelsen.

Typisk fofr et bunnlag

Dala-trener Erik Wettermark reiste tvil om Tønsbergs andre scoring:
- Hvor kom han fra? Spurte han og siktet til målscorer Contreras. Wettermark var klart på at Tønsberg-spissen kom fra en soleklar offsideposisjon, men et bilde HA-sportn tok av situasjonen, viste at en Dala-back opphevde offsiden. Wettermark understreket innsatsen i Dala-mannskapet: - Vi viser god moral og stå-på-vilje. Jeg vil bli forundret om ikke det kommer et omslag snart.
- Dette er ganske typisk for et lag som sliter i bunnen på tabellen. Jeg fatter ikke at det er mulig å ha slik utur. Det er som om vi betaler tilbake for flaksen vi har hatt de to siste årene. Det virker som det hviler en forbannelse over oss. Det begynner å haste med å spille inn en seier. Kommer den, løsner det for oss, sa en frustrert Marius Holt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.