Brumunddal -KFUM 1-2 Erik Wettermark snakker fortsatt om å sikre nok poeng til å beholde plassen i 2. divisjon. Han tror en seier til kan være nok, men vil ikke føle seg trygg før laget oppnår 35 poeng.
BRUMUNDDAL: Det svinger fort i fotball. Brumunddal har levert to festkamper mot HamKam og Raufoss, men etter et kalas følger ofte plagsomme tømmermenn.
Hodepinen slo til lørdag, i form av KFUM Oslos blåhvite og ballbesittende skikkelser med årsbeste.
Og siden lagene bak fortsetter å vinne, og avdelingen er jevn og vidåpen, er forrige ukes snakk om at Dala kan rykke opp nå snudd til en kikk nedover på tabellen.
Den viser at det er åtte poeng ned til nedrykksplass, åtte kamper igjen og 24 poeng som skal deles ut.
Overkommelig program
Dala er med en kamp mer spilt enn noen av lagene rett bak på fjerdeplass med 29 poeng.
- Jeg tror kanskje 32 poeng kan være nok. Men jeg vil ha en fem-seks til, altså 35 for å være trygg, sier Erik Wettermark.
- Selvfølgelig aller helst mer, og bite fra oss på øvre halvdel. Men igjen, vi er ikke helt sikre ennå. En ting som taler for oss, er at det er veldig mange lag bak oss.
Samtlige av Dalas kommende motstandere ligger bak på tabellen. Programmet ser slik ut: Godset 2 (b), Lillehammer (h), Lørenskog (b), Mo (h), Harstad (b), Senja (h), Eidsvold Turn (b), Ull./Kisa (h).
- Vi har sjanse på å ta poeng i alle disse kampene, mener Wettermark.
- Vi ble rundspilt
Sjanse på poeng hadde de i realiteten ikke mot KFUM lørdag. Flere Dala-spillere innrømmet at de rett og slett ble periodevis rundspilt.
- Bedre lag har jeg ikke sett her. Noen ganger må man bare erkjenne at man møtte et bedre lag og berømme dem. Vi kunne holdt på til tirsdag, og jeg tror ikke det ville blitt noe annerledes, sier Erik Wettermark.
- Er rundspilt rett ord, Øyvind Melgalvis?
- Ja, det er vel det. De gjorde litt som de ville. De er gode, svarer Dala-kapteinen.
- Ikke pga. Raufoss og Kamma
Han og lillebror Aleksander hadde en strevsom jobb på midten. De møtte spesielt veggen i KFUMs Christoffer Dahl.
- Han imponerte meg. Han var virkelig vanskelig å få has på. Det er en spiller som kunne spilt høyere, men han vil vel ikke. Da blir det kjett for oss, smiler Aleksander ironisk.
- Hva pokker gjør Christoffer Dahl i denne divisjonen, spør Erik Wettermark retorisk.
Dala-treneren likte ikke at laget slapp inn begge baklengsmålene på corner. Ei heller at KFUM var først i de fleste duellene, hadde større presisjon i det meste og vant fullt fortjent.
Som positivt trekker han fram en liten periode mot slutten av første omgang. Ellers var det meste grått.
- Kan dette være en reaksjon på de to triumfene dere har vært gjennom?
- Nei, det tror jeg ikke. Jeg synes vi hadde en bra inngang til kampen og jeg synes ikke spillerne virket anspente, sier Wettermark, og får støtte av Aleksander Melgalvis.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00