Brumunddal -KFUM 1-2 Erik Wettermark snakker fortsatt om å sikre nok poeng til å beholde plassen i 2. divisjon. Han tror en seier til kan være nok, men vil ikke føle seg trygg før laget oppnår 35 poeng.
BRUMUNDDAL: Det svinger fort i fotball. Brumunddal har levert to festkamper mot HamKam og Raufoss, men etter et kalas følger ofte plagsomme tømmermenn.
Hodepinen slo til lørdag, i form av KFUM Oslos blåhvite og ballbesittende skikkelser med årsbeste.
Og siden lagene bak fortsetter å vinne, og avdelingen er jevn og vidåpen, er forrige ukes snakk om at Dala kan rykke opp nå snudd til en kikk nedover på tabellen.
Den viser at det er åtte poeng ned til nedrykksplass, åtte kamper igjen og 24 poeng som skal deles ut.
Overkommelig program
Dala er med en kamp mer spilt enn noen av lagene rett bak på fjerdeplass med 29 poeng.
- Jeg tror kanskje 32 poeng kan være nok. Men jeg vil ha en fem-seks til, altså 35 for å være trygg, sier Erik Wettermark.
- Selvfølgelig aller helst mer, og bite fra oss på øvre halvdel. Men igjen, vi er ikke helt sikre ennå. En ting som taler for oss, er at det er veldig mange lag bak oss.
Samtlige av Dalas kommende motstandere ligger bak på tabellen. Programmet ser slik ut: Godset 2 (b), Lillehammer (h), Lørenskog (b), Mo (h), Harstad (b), Senja (h), Eidsvold Turn (b), Ull./Kisa (h).
- Vi har sjanse på å ta poeng i alle disse kampene, mener Wettermark.
- Vi ble rundspilt
Sjanse på poeng hadde de i realiteten ikke mot KFUM lørdag. Flere Dala-spillere innrømmet at de rett og slett ble periodevis rundspilt.
- Bedre lag har jeg ikke sett her. Noen ganger må man bare erkjenne at man møtte et bedre lag og berømme dem. Vi kunne holdt på til tirsdag, og jeg tror ikke det ville blitt noe annerledes, sier Erik Wettermark.
- Er rundspilt rett ord, Øyvind Melgalvis?
- Ja, det er vel det. De gjorde litt som de ville. De er gode, svarer Dala-kapteinen.
- Ikke pga. Raufoss og Kamma
Han og lillebror Aleksander hadde en strevsom jobb på midten. De møtte spesielt veggen i KFUMs Christoffer Dahl.
- Han imponerte meg. Han var virkelig vanskelig å få has på. Det er en spiller som kunne spilt høyere, men han vil vel ikke. Da blir det kjett for oss, smiler Aleksander ironisk.
- Hva pokker gjør Christoffer Dahl i denne divisjonen, spør Erik Wettermark retorisk.
Dala-treneren likte ikke at laget slapp inn begge baklengsmålene på corner. Ei heller at KFUM var først i de fleste duellene, hadde større presisjon i det meste og vant fullt fortjent.
Som positivt trekker han fram en liten periode mot slutten av første omgang. Ellers var det meste grått.
- Kan dette være en reaksjon på de to triumfene dere har vært gjennom?
- Nei, det tror jeg ikke. Jeg synes vi hadde en bra inngang til kampen og jeg synes ikke spillerne virket anspente, sier Wettermark, og får støtte av Aleksander Melgalvis.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.