Søndag går lokaloppgjøret mellom Brumunddal og HamKam av stabelen, uten at Kevin Knappen blir å finne på noen av benkene.

Sjelden har et oppgjør mellom naboklubbene hatt et oppløp med høyere temperatur, og Tor Torgersen mener tidspunktet for Knappens overgang var uheldig for Brumunddal.

– Timinga ble litt feil. Det ble rart, sier sisteskansen til HA-sporten.

sterke reaksjoner

Han begrunner det først og fremst med at Brumunddal i det siste har nærmet seg standarden de ønsker ute på banen.

– Mange er veldig skuffa, og jeg er litt skuffet selv. Det er synd, for vi begynte å få ting til å sitte, sier Torgersen.

Han forteller at det har kommet noen utblåsninger siden onsdag, og etter det HA-sporten erfarer, var det flere spillere som konfronterte Knappen direkte. De var misfornøyde med hans avgjørelse.

– Reaksjoner var det selvfølgelig. Noen tok det tyngre enn andre. Det er naturlig, sier Torgersen.

Men han føler ikke at det er noe uoppgjort med Knappen fordi han gikk til rivalen midt i sesongen.

– Det er alltid synd å miste en god trener, men jeg unner Kevin at han lykkes. Fotballen er sånn, sier Torgersen.

full tillit til nysæter

Han overlater til styret i Brumunddal å ha en formening om hvem som på sikt skal ta over skuta på Sveum.

– Det blir opp til styret hva de tenker. Jeg forholder meg til den treneren vi har, sier Torgersen.

Og den treneren er inntil videre Fred Leo Nysæter. Målvakten tror ikke det betyr noen svekkelse for Dala.

– Fred har vært med i gamet lenge, har mye erfaring, og han er en kjempefyr. Jeg har full tillit til ham, sier Torgersen.

Til tross for mye styr utenfor banen, mener Torgersen at spillergruppa i Brumunddal har hodet på rett plass.

– Stemninga er bra. Vi har fullt fokus på det vi skal, og folk er skjerpa og klare på hva de skal gjøre, sier han.

Han lover et hjemmelag som skal gå for alle poengene.

– Vi har lyst til å vise oss fram, og trøkke til. Det er jo HamKam vi møter, og det er alltid morsomt. Folk er ekstra tente, det merker vi også på folk rundt klubben, avslutter Torgersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.