Gjøvik
Alt lå til rette for sesongens andre seier. Både spill og sjanser gikk i favør Brumunddal de første 45 minuttene.
Men Brumunddal er et sørgelig syn foran motstanderens mål om dagen. De mest opplagte målsjansene, ble sløst vekk.

Mental sperre

Trener Erik Wettermark var lettere oppgitt etter kampen.
- Er det mulig å få mer motgang enn det vi har om dagen? spør han seg selv.
- Vi spiller bra helt fram til det avgjørende skuddøyeblikket. Da virker det som om vi får en mental sperre. Vi får ikke ballen over målstreken. Ikke spør meg hva som skjer. Det har jeg ikke noe svar på, sier en ordknapp Wettermark.

Savner Holt

Marius Holt fikk en liten skade på den siste treningen før Gjøvik-kampen og var uaktuell til helgens kamp. Han kunne ha vært forskjellen mellom seier og tap.
- Vi har sett i de få kampene Marius har spilt, hvor viktig det er med en målscorer på topp. Nå får vi bare håpe han er klar til helgens kamp mot Grorud, sier Wettermark.
Vemund Brekke Skard kom inn de siste 45 minuttene og spilte en god kamp.
Også han er oppgitt over sløseriet av alle sjansene.
- Det begynner å tære på nå. Vi fikk et løft etter seieren over Ørn Horten. Etter det har det bare gått galt. Vi ser jo også på tabellen og det er ikke lystig lesing. Men vi kan ikke gi opp. Vi må bare konsentrere oss om neste kamp, sa en skuffet Skard.

Må vinne resten

Selv om Brumunddal skulle vinne resten av kampene i høst, er laget nå avhengig av hjelp av andre lag for å overleve.
Å se at Dala skal vinne alle kampene er også vanskelig. Snart venter topplag på rekke og ra, og da hjelper det ikke med sjansesløseri om det skal bli poeng.
Vemund Brekke Skard og Andreas Løseth Johansen startet begge på benken, men kom inn etter pausen.
De to var sammen med midtstopper Rune Pettersen Brumunddals beste. Også Erik Sigtbakkens spill de første 45 minuttene, var av det gode slaget.
Men det ga ikke poeng.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.