HAMAR: Henning Berg er trener for et formsterkt Lillestrøm-lag, med ambisjoner både i cupen og serien.
Og Berg har bra kontroll på Brumunddal.
– Folk fra oss har sett dem, og vi har bra oversikt. De slo jo HamKam og yppet seg mot KFUM. Det er sterkt. Jeg vil kalle Brumunddal et bra 2. divisjonslag, og vi er godt forberedt, sier Henning Berg, og fortsetter:
Uten Nosa
– Vi stiller med det beste laget, og har klare ambisjoner om å gå hele vegen i cupen. Da er denne kampen like viktig som alle andre. Vi kjører de samme forberedelsene som om det skulle vært en kamp i Tippeligaen.
– Vi må være på topp
– Hva forventer du å møte?
– Jeg forventer en tøff kamp. De vil helt sikkert gi alt og tråkke til. Vi må være på topp, sier Berg.
LSK-treneren må unnvære Nosa Igiebor, som har karantene etter rødt kort mot Hauerseter i forrige runde. LSK vant den kampen 5–0.
– Få svakheter
Det betyr et tøft møte med midtstopperne Pedersen/Kippe, innleggseleganten Essediri, hurtigtoget Elyounoussi og måltjuvene Sundgot og Sigurdarson.
Dala-trener Erik Wettermark er spent.
Formlaget
– Vi møter det sterkeste formlaget i Tippeligaen, og de har spilt på seg mye sjøltillit. Jeg har sett dem på tv. Vi får helt sikkert nok å stri med. Det blir trolig mye defensiv jobbing, men det blir også viktig at vi våger å holde i ballen når det er mulig. Jeg håper vi kan være med i kampen, og også bidra offensivt. Vi skal legge en plan som vi tror på, sier Dala-treneren, og fortsetter:
Skape frustrasjon
– Hvordan kan dere vinne?
– Er vi med i kampen lenge, kan det skape frustrasjon i Lillestrøm-laget. Da kan de bli stresset, sier Wettermark.
Han er forberedt på at det kan bli noen utfordringer på dødballer.
– Jeg frykter ikke dødballene, men vi må ta noen forholdsregler. Raymond Lundquist får sjansen fra start. Han er sterk og god i boksen. Vi må rydde unna så bra som mulig.
Herlig bonus
Dala-treneren er opptatt av at Dala-gutta senker skuldrene, og tar dette som en herlig bonus.
– Vi spiller ikke om poeng. Det er viktig å jobbe med det mentale. Dette er en bonus og ikke minst inspirasjon i hverdagen. Vi må våge å gjøre ting, sjøl om motstanderen er et bra Tippeliga-lag.
Dala-treneren håper Andreas Løseth Johansen (vond tå) og Øyvind Melgalvis (kjenning av strekk) blir klare til kampen på Sveum i kveld.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.