HAMAR: Økonomi kan være avgjørende for om Øyvind Melgalvis blir i klubben, og på Dalas hjemmeside står det: «Ønsker du at Øyvind blir? Brumunddal Fotball håper at mange av våre tilhengere vil bidra med et lojalitetsstipend til eldstemann Melgalvis hvis han blir. Forslaget kommer fra en av våre fotballvenner.»
Det eneste Melgalvis vet, er at han tar en avgjørelse i løpet av 14 dager.
- Det er absolutt muligheter for at jeg fortsetter i Dala. Jeg trives svært godt og vet at jeg får en sentral rolle, sier Melgalvis til Dalas hjemmeside.
I Brumunddal tar man det som et godt tegn at Øyvind mandag sa ja til å sitte i spillerutvalget for 2011. Men som hovedpersonen selv sier:
- Folk får tolke dette som de vil. Å overlate plassen i spillerutvalget til noen andre, i tilfelle det skulle bli aktuelt, er en smal sak.
- Før jeg tar noen avgjørelse, må jeg finne ut hva klubbene selv har å si. Men jeg kan vel si såpass at Adeccoligaen frister mer enn 2. divisjon, uten at det blir avgjørende for mitt valg, sier Melgalvis som er ferdigutdannet lærer fra våren.
Det kan også få sitt å si for valget. Han er lite lysten på å avbryte utdannelsen sin nå, for å trene på dagtid. Hvis det blir aktuelt, må han undersøke om resten av utdannelsen kan gjennomføres som selvstudium.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00