HAMAR: Økonomi kan være avgjørende for om Øyvind Melgalvis blir i klubben, og på Dalas hjemmeside står det: «Ønsker du at Øyvind blir? Brumunddal Fotball håper at mange av våre tilhengere vil bidra med et lojalitetsstipend til eldstemann Melgalvis hvis han blir. Forslaget kommer fra en av våre fotballvenner.»
Det eneste Melgalvis vet, er at han tar en avgjørelse i løpet av 14 dager.
- Det er absolutt muligheter for at jeg fortsetter i Dala. Jeg trives svært godt og vet at jeg får en sentral rolle, sier Melgalvis til Dalas hjemmeside.
I Brumunddal tar man det som et godt tegn at Øyvind mandag sa ja til å sitte i spillerutvalget for 2011. Men som hovedpersonen selv sier:
- Folk får tolke dette som de vil. Å overlate plassen i spillerutvalget til noen andre, i tilfelle det skulle bli aktuelt, er en smal sak.
- Før jeg tar noen avgjørelse, må jeg finne ut hva klubbene selv har å si. Men jeg kan vel si såpass at Adeccoligaen frister mer enn 2. divisjon, uten at det blir avgjørende for mitt valg, sier Melgalvis som er ferdigutdannet lærer fra våren.
Det kan også få sitt å si for valget. Han er lite lysten på å avbryte utdannelsen sin nå, for å trene på dagtid. Hvis det blir aktuelt, må han undersøke om resten av utdannelsen kan gjennomføres som selvstudium.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.