Etter to kamper med flere enkle baklengsmål, håper Brumunddals trener Kai Kristiansen, laget vil være mindre sårbare defensivt mot Raufoss i morgen.
- Det blir nok en tøff kamp for oss, mot et antatt godt lag, sier Kristiansen om kampen mot Raufoss i morgen.
Han håper laget har tatt lærdom av de to siste kampene.
- Det blir spennende å se om vi har en læringskurve som går riktige veien. Vi har ikke klart å matche de lagene vi har møtt på kvalitet, og må bedre oss. Jeg har tro på at vi vil løfte oss, sier treneren.
Han legger heller ikke skjul på hva som vil bli nøkkelen mot Raufoss.
- Vi må være mindre sårbare defensivt. Vi slipper inn for mange mål, og må se bedre ut når vi skal forsvare oss, er beskjeden fra Kristiansen.
Da HA-sporten snakket med Kristiansen i går, hadde han ennå ikke tatt ut laget mot Raufoss. Johan Wennberg startet ikke forrige kamp, men hadde et godt innhopp etter hvilen. Innbytter Erik Sigtbakken scoret i sitt innhopp og reddet poeng for Dala sist. Etter det HA-sporten erfarer vil Brumunddal stille med følgende lag: (4-2-3-1): Bartosz Deregowski-Fredrik Haave Andersen, Eirik Olssen, Rune Pettersen, Jonas Kojedal Bye-Vegard Ruud, Øyvind Melgalvis-Jim Sørum Johansen, Johan Wennberg, Lars Bredo S. Larsen-Adrian Thun.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.