Kai Kristiansen roser samholdet blant spillerne i Brumunddal.
- Jeg hadde ikke noe spesielt bilde av hvordan det var i Brumunddal før jeg kom til klubben som trener, men jeg ble møtt av en veldig godt sammensveiset gjeng, sier Kai Kristiansen.
- Jeg ble veldig imponert, og kanskje litt overrasket, over hvor gode spillerne var til å ta imot de nye som kom til klubben. De ble omfavnet med en gang.
- Spillerne er også mye sammen utenfor fotballbanen, og regelmessig treffes de og har det sosialt på Corner'n i Brumunddal.
Kristiansen opplever også at det er mange som mener noe om fotballen i Brumunddal.
- Det er utvilsomt mange flinke folk i klubben. Folk som har vært med i klubben en stund og har mye kompetanse. Jeg får mange innspill som jeg synes det er interessant å diskutere, sier Kai Kristiansen til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.