Eidsvold Turn - Brumunddal 1-3 Dala har sin egen Rory Delap i Eirik Olssen. Lørdag vant de endelig, etter to mål som en følge av knallharde og presise innkast.
EIDSVOLL: Ballen går ut over sidelinja. Midtstopperne Eirik Olssen og Rune Pettersen flyttes opp. Olssen tar innkastet. Pettersen putter ballen i mål.
Dette skjedde ved to anledninger mot Eidsvold lørdag.
- Vi er jo Stoke, gliser kaptein Øyvind Melgalvis.
- Må bruke et sånn våpen
Han tenker naturligvis på det engelske laget som har pådratt seg blant annet Arsenal-manager Arsene Wengers vrede, fordi han mener de har en urettferdig fordel med Rory Delaps utrolige kast. Wenger gikk faktisk så langt som å foreslå innspark i stedet for at det skulle bli mer likt for lagene.
- Vi kan ikke unngå å bruke et slikt våpen. Mange kamper blir avgjort sånn, kanskje særlig i 2. divisjon, sier Melgalvis.
Dala pakket inn hjemmelagets keeper, som ikke fikk komme opp i feltet.
- Vi skapte litt panikk og det lyste ikke akkurat i øynene deres da vi stilte opp. Det kan ligge litt psykologi i det også, hvis vi kan skape noen farligheter.
- Mål er mål
Tomålsscorer Rune Pettersen er ikke akkurat vant med å score.
- Det er lenge siden. Det første kom jo på åpent, mens det andre ble satt inn via skuldra. Men mål er mål, smiler Pettersen, som var meget godt fornøyd med at laget endelig fikk uttelling for spillet sitt.
- 1. omgang var grei, men etter pause synes jeg vi kjører over dem. Vi har hatt mye fokus på å være kyniske defensivt og luke bort de feilene som har gitt unødvendige baklengsmål. Det klarte vi bra, med unntak av den ene glippen som ga dem 1-0 rett før pause.
- Vi rykker ikke ned
For mens spillet har vært godkjent i mange kamper, har Brumunddal slitt foran målene. Mot avdelingskollegaene fra Eidsvoll var det klar bedring også i den delen av spillet.
- Jeg synes det ser bra ut nå. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og er sikker på at vi ikke kommer til å rykke ned. Selv om vi har tapt kamper, er vi på ingen måte blitt rundspilt, mener Pettersen.
- Det var godt å få en seier. Samtidig kan det være greit å kjenne litt på det å tape på vinteren, sånn at den rette kynismen er på plass til alvoret starter. På dette nivået blir vi straffet for ting som kanskje gikk bra i 3. divisjon, sier Melgalvis.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.