• FORBEREDT: Kevin Knappen ser frem mot møtet med sin gamle arbeidsgiver.
    FOTO: Håkon T. Kristiansen

Brumunddal kom best i gang på Elverum Stadion, og presset Elverum de første åtte minuttene. Men til tross for et spillemessig overtak var Brumunddal aldri i nærheten av å score i åpningsminuttene.

- Vi kommer godt i gang, men etter hvert blir vi hengende mer og mer etter

Elverum red av Dalas gode åpning og tok etter hvert tak i kampen, og etter 10 minutter skapte de kampens til da største sjanse på en corner. Men Christian Bjerke i Dala-buret reddet mesterlig.

Bjerke holdt Dala inne i kampen - lenge

Etter en rolig periode i kampen giret hjemmelaget om igjen etter halvtimen. Først fikk de frispark på 18 meter. Der viste Robin Hjelmeseth fram skuddfoten sin, med en herlig curl over muren, men Bjerke var ute i full strekk og avverget ledermålet. Men keeperen fikk ikke fred, på den påfølgende corneren ble det klabb og babb foran mål etter en ny Bjerke-redning. På returen dukket Hjelmeseth opp og pirket inn 1-0 etter 37 minutter.

- Jeg trodde dette skulle bli min kamp, men det ble for vanskelig å holde unna til slutt, sier Bjerke etter kampslutt.

Resultatet stod seg til pause. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-0 til Elverum.

Gjorde grep

2. omgang åpnet som den første. Brumunddal var mer med i kampen. Kevin Knappen la om litt i pausa, slik at Alain Junior Ollé Ollé la seg oppunder Vegard Ruud helt på topp for Dala. For å gi bortelaget litt mer tyngde i angrepet, uten at det ga noen uttelling.

Derfor lå det en Elverum-scoring i lufta, og etter 62 minutter måtte Bjerke kapitulere nok en gang. Emil Lynum kom seg gjennom på høyresiden til Elverum, han trillet ballen inn foran mål hvor Hjelmeseth dukket opp igjen, og ble tomålsscorer med sin 2-0-scoring.

Fem minutter senere var vertene på offensiven igjen. Erlend Eggen Persgård prikket en nydelig crosspasning over hodet til Dala-kaptein, Rune Pettersen og rett i beina på målmaskinen, Didrik Mostue. Mostue gjorde ingen feil alene med Bjerke, og satte inn kampens og Elverums tredje. Hans niende scoring på 11 kamper denne sesongen.

- Jeg føler jeg gjør en godkjent kamp, men jeg fikk ikke nok hjelp etter pause, og Elverum var nærmere 4-0 enn vi var redusering, sier Bjerke.

- Ingenting å skrive hjem om

Brumunddal var aldri i nærheten av å true Elverums ledelse, og det endte derfor 3-0 til Elverum over Dala.

- Dette var ingenting å skrive hjem om, sier en skuffet Knappen etter 0-3-tapet mot gamle kjente.

- Jeg er ikke i tvil om at vi vil, men vi taper rett og slett på fysikken i dag, sier treneren.

Brumunddal stilte med følgende lag (4-1-4-1): Christian Aarbogh Bjerke - Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen - Franck Semou - Alain Junior Ollé Ollé, Christoffer Heier Solbakken, Andreas Hovemoen, Jonatan Helmersen - Vegard Ruud.

Elverum stilte med følgende lag (4-3-3): Fredrik Tervaniemi - Ulrik Balstad, Kresimir Jelic, Stian Lund, Lars Petter Streitlien - Peder Nersveen, Erlend Eggen Persgård, Kristian Bråtebæk - Emil Lynum, Robin Hjelmseth, Didrik Mostue.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.