Det endte 0-0 mellom Aalesund 2 og Brumunddal på Color Line Stadion. Brumunddal startet kampen best og var det førende laget i 1.omgang. Etter pause meldte hjemmelaget seg på i kampen. Det ble en jevnspilt 2.omgang i en kamp hvor Brumunddal burde avgjort før pause.

Dala-trener Kevin Knappen sier dette etter kampen:- Kampen mot Aalesund 2 var et klart steg opp fra Nardo-kampen sist helg.

- Jeg synes vi gjør en veldig god 1.omgang hvor vi bare mangler å sette ballen i mål. Etter pause er det jevnere, og til slutt kunne begge lag stikke av med seieren, sier Knappen.

Mangler råskap

Brumunddal hadde opp til flere sjanser i 1.omgang. Knappen er skuffet over at laget ikke avgjorde før pause.

- Vi mangler råskap i boksen til å sette inn noen mål før pause. Vi kunne i realiteten avgjøre kampen ganske tidlig, forteller Dala-treneren.

Brumunddal-kaptein Rune Pettersen synes det var surt med kun ett poeng mot Aalesund 2.

- Det er litt kjedelig og surt med uavgjort i en kamp vi burde ha vunnet. Lagene har en omgang hver, men vi mangler en målscorer til å avgjøre kampene våre, sier Pettersen.

 2. omgang

90 min: SLUTT. Kampen endte 0-0. En sjansefattig 2.omgang med kun en målsjanse. Brumunddal burde ha ledet og avgjort kampen før pause.

87 min: I kampens siste minutter er det fortsatt jevnt mellom Aalesund 2 og Brumunddal. Ser ut som om dette oppgjøret kan ende 0-0 hvis ingen av lagene presser mer frampå.

84 min: Det er 0-0 i kampen mellom Aalesund 2 og Brumunddal. Kampen er jevnspilt.

77 min: Stillingen er fortsatt 0-0. Aalesund 2 ser litt friskere ut enn Brumunddal akkurat nå. Brumunddal har gjort to bytter. Gulbetin Güven og Vegard Ruud har forlatt banen, mens Simen Haugen og Esten Grini har kommet inn.

66 min: Kampen har jevnet seg ut. Ingen av lagene har hatt store målsjanser. Aalesund 2 er mer med i kampen etter pause.

56 min: Aalesund 2 har hatt et sudd i tverrliggeren etter 51 minutter. Hjemmelaget har åpnet 2.omgang friskt.

1.omgang

45 min: Pause og stillingen er 0-0. Brumunddal har vært det klart beste laget, men sliter med å finne veien til nettmaskene. Men de hvite og blå har skapt flest og størst sjanser, så det er gode muligheter for tre poeng.

38 min: Vegard Ruud lukter at stussen fra Jonatan Helmersen skal havne i bakrom, og kantspilleren sniker seg inn bak backfireren til hjemmelaget. Ruud kommer alene med AaFK-keeper Andreas Lie, men fra skrått hoold. Dala-spilleren chipper ballen forbi sisteskansen, men da har vertenes Ahmadzai kommet på rett side og får klarert rett foran mål. 

30 min: Brumunddal har ballen i eget lag stort sett hele tiden, men det står 0-0. Aalesund ligger og forsvarer seg rundt egen sekstenmeter. Dala presser og bør lede før pause.

20 min: Brumunddal fører kampen og er foreløpig det klart beste laget. Dala har igjen hatt to halvsjanser på mål ved Jonatan Helmersen og Sindre Bjerkli. Det ligger et mål i lufta for de blå og hvite. Fortsatt 0-0.

10 min: Brumunddal har startet kampen godt. Hadde ballen mest de første fem minuttene. Aalesund 2 hadde sin første sjanse på mål etter cirka fem minutter, men keeper Claesson reddet godt. Deretter jevnet kampen seg ut før Brumunddal fikk corner. Hovemoen slår hjørnesparket, Vegard Ruud får tak i ballen og skyter på mål. Ballen havner på streken, nære mål for Dala. På returen fikk Gulbetin Güven to sjanser, men angrepsspilleren evnet ikke score.

Kampen er i gang! Vi oppdaterer underveis.

I dag klokken 16.00 spiller Brumunddal mot Aalesund 2. HA følger oppgjøret og vil oppdatere deg hvert 10. minutt av kampen, eller ved viktige hendelser.

Terpet defensiv organisering

Et svekket Dala-lag med trener, Kevin Knappen på benken har troen på at de blå og hvite skal slå tilbake etter 0-4-tapet mot Nardo forrige lørdag.

Det er ingen tvil om at Brumunddal må heve seg mange hakk. Denne uka har Dala-gutta jobbet med det Knappen tror vil være nøkkelen til seier i dag.

- Vi har absolutt gode muligheter til å ta tre poeng i dag. Vi vet ikke så mye om Aalesund 2, men jeg så dem mot Elverum, og det er et ungt lag. Treningsuka etter Nardo-tapet har bestått av å øve på presset vårt og det defensive arbeidet, sier Knappen som har prøvd å få spillerne til å glemme stortapet på Sveum.

- Vi har også jobbet med å bli ferdig med Nardo-kampen, forteller Knappen.

Purungt AaFK-lag

Brumunddal stiller med en smal, men likevel slagkraftig tropp mot Aalesund 2. Christoffer Solbakken er ute med en betennelse i leggen og Allain Junior Ollé Ollé soner etter tre gule kort.

Til tross for noen tunge forfall har gjestene fra Østlandet alle muligheter på Color Line Stadion. For det er nemlig et hjemmelag bestående av nesten bare juniorspillere. Grunnet 1. lagets hektiske kampprogram, hvor de spilte søndag, skal spille onsdag og lørdag er dagens Aalesund-mannskap purungt. 

Brumunddal stiller med følgende lag (4-2-3-1): Richard Claesson - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Torgeir Strand Osmo - Franck Semou, Andreas Hovemoen - Sindre Bjerkli, Gulbetin Güven, Vegard Ruud - Jonatan Helmersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.