- Vi hadde et møte med Peter i går, og det måtte bli sånn. Det var eneste løsning, sier Knappen, om Westberg som hevdet til den svenske avisen Barometern at han ikke har fått en krone i lønn siden han kom til klubben.

- Jeg vil ikke kommentere mer enn at dette er kjedelig for begge parter. Alt som omhandler økonomi får Sigbjørn (Johnsen) eller Hans (Ødegård) svare på, sier Knappen.

SAMMENSATT ÅRSAK

Treneren sier det var flere årsaker til at svensken brøt ut av kontrakten med Brumunddal.

- Det handlet om at han ikke følte han fikk det han ble forespeilet og som han forventet av klubben, samtidig som det også var familiære årsaker som spilte inn. Han var veldig fornøyd med det sportslige opplegget, sier Knappen.

Utfordrende situasjon

Brumunddal-sjefen innrømmer at det er svært utfordrende tider i klubben og at han selvfølgelig skulle vært denne saken foruten.

- Det blåser kraftig i klubben. Men vi som klubb kan ikke holde på spillere som ikke vil være her. Vi har vært klare på at spillerne skal være i fokus i Brumunddal.

- Tror du denne saken gjør det vanskeligere for klubben å hente spillere i framtiden?

- Det har vært utfordrende hele tiden å skulle hente noen med den økonomien vi har, men vi trengte ikke dette nå. Det er et ugunstig tidspunkt, innrømmer Knappen.

- Har du og spillerne klart å holde et sportslig fokus den siste tiden?

- Det er vanskelig å si, men jeg har en veldig tålmodig og lojal spillergruppe, som har taklet det bra. Min oppgave blir å holde fokus på det sportslige, og det vi får gjort noe med. Det er en utfordring, men vi må bare være profesjonelle. 

Ønsker å hente erstatter

Laget mister nå en midtbanespiller som har fått mye tillit og spilletid i vinter, men Knappen tror ikke laget blir veldig svekket.

- Peter var viktig i så måte at han hadde erfaring fra et høyt nivå, men sånn er det, spillere kommer og går. Han har ikke vært her så lenge, han fikk derfor ikke satt sitt preg på laget.

Nå håper treneren at han skal rekke å få på plass en erstatter før overgangsvinduet stenger.

- Tiden vil vise om vi klarer å erstatte Peter. Det blir ingen enkel sak, men jeg håper og tror vi skal klare det. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00