• GLAD: Kevin Knappen.
    FOTO: Terje Midttun

Brumunddal-trener Kevin Knappen uttalte til HA-sporten tirsdag at han håpet og trodde han ville klare å erstatte Peter Westberg, som brøt ut av kontrakten med klubben samme dag, før seriestart 9. april.

- Tiden vil vise om vi klarer å erstatte Peter. Det blir ingen enkel sak, men jeg håper og tror vi skal klare det, sa Knappen i går.

Rekordrask signering

Kun ett døgn senere har treneren erstatteren klar.

Dardan Rexhaj og Brumunddal har blitt enige om en avtale ut 2016-sesongen.

- Vi har fått på plass Dardan, og er fornøyde med det, sier sportslig leder i Brumunddal Hans Ødegård.

Billigere enn Westberg

Rexhaj, som kom til Dala fra Gjøvik-Lyn midtveis i fjorårssesongen, har stått uten klubb i vinter, men har stort sett trent med Dala gjennom hele forsesongen. Nå blir han gjenforent med klubben han fikk ni seriekamper for i 2015, og Kevin Knappen som har trent han både i Brumunddal og Elverum.

- Er Rexhaj en billigere løsning enn Westberg?

- Ja det er han, sier Ødegård.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.